Την ώρα που όλοι σήμερα περιμέναμε το “Survivor” να φτάσει χθες σε τηλεθέαση το 90%, τα ραβασάκια της AGB ήρθαν σήμερα για να αποδείξουν περίτρανα ότι η επιτυχία του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν είναι το σκληρό ριάλιτι – που επιχείρησε να κάνει χθες ο ΣΚΑΪ – αλλά η δράση και τα αγωνίσματα.

Η χθεσινή τηλεθέαση κυμάνθηκε σε χαμηλότερα ποσοστά από το συνηθισμένο σημειώνοντας μέσο όρο 41,5% και στο νεανικό κοινό 61,6% – ενώ την προηγούμενη Πέμπτη είχε κάνει μέσο όρο 43,1% στο σύνολο και 60,4% στο 15-44 – σε ένα επεισόδιο μάλιστα που έκρυβε πολύ πόνο και κλάμα και το κανάλι φρόντισε να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού μέχρι και την τελευταία στιγμή – άσχετο αν δεν τα κατάφερε – αποκρύπτοντας μάλιστα την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Συγκλονισμένη η Σόφη Πασχάλη με το τροχαίο των «Μαχητών» – Η συγκινητική ανάρτησή της…

Survivor: Το τροχαίο αλλάζει το παιχνίδι, η στιγμή που η Κολιδά ανακοινώνει ότι θα φύγει από το reality επιβίωσης και η συγκινητική μεγάλη αγκαλιά όλων των παικτών! (Βίντεο)

Survivor: Έκτακτο: Κανένας από τους «Μαχητές» στο συμβούλιο – Πιθανόν δεν έχουν χτυπήσει μόνο ο Μάριος και η Κολιδά! Δείτε τι είπε ο Τανιμανίδης (Βίντεο)