Με πρωτιά και ρεκόρ ξεκίνησε η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας για «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η εκπομπή κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας την υψηλότερη επίδοσή της, στο δυναμικό κοινό 18-54, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.

Η τηλεθέαση που έκανε το Πρωινό χθες (4/4)

Χθες Δευτέρα 4 Απριλίου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στην πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας ποσοστό 21,8% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 3,7 μονάδες (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά του δυναμικού κοινού).

Οι γυναίκες ήταν το πιο πιστό τους κοινό με τα ποσοστά τηλεθέασης να κινούνται σε υψηλά επίπεδα σε όλες τις ηλικίες και να αγγίζουν ακόμα και το 44,7%.

Και το ανδρικό κοινό, όμως, έκανε αισθητή την παρουσία του στην παρέα της εκπομπής, με τους άνδρες να δίνουν ποσοστό τηλεθέασης έως και 21,2%.

«Το Πρωινό» κατέγραψε πρωτιά και στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας 20,7%.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iciao.gr πολύ άσχημο το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια του Πρωινού πριν λίγες ημέρες, άκουσαν τις φωνές τους. Άλλωστε δεν προσπάθησαν να το κρύψουν... Εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τις τελευταίες ημέρες την ψυχρότητα που επικρατεί ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παρουσιαστές έρχονται σε ευθεία σύγκρουση θέλοντας με τον τρόπο τους να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iciao.gr αναφέρουν τον καβγά που είχαν οι δύο πρώην σύζυγοι λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή τους την προηγούμενη Τρίτη.

Άλλωστε αυτό αποτυπώθηκε και στον τηλεοπτικό αέρα αφού η Φαίη Σκορδά για την πρώτη μία ώρα δεν άρθρωσε ούτε μισή λέξη απλά περιορίστηκε στο να κοιτάει την κάμερα κάθε φορά που η εκπομπή πήγαινε σε διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια δείχνει σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενόχληση της για την παρουσία του πρώην συζύγου της στην εκπομπή ο οποίος πλέον μονοπωλεί τον τηλεοπτικό αέρα λόγω του πλούσιου κοινωνικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το ζήτημα για την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά θα θέσει η ίδια η παρουσιάστρια στην επόμενη σύσκεψη με την διοίκηση του καναλιού όπου θα συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν αν και πληροφορίες από τώρα αναφέρουν πως θα υπάρξει και δεύτερο διαζύγιο μεταξύ τους...