Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» δεν θα κατάφερνε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς απέναντι υπήρχαν τα ήδη δοκιμασμένα -και πετυχημένα!- «Δίδυμα Φεγγάρια». Απ' ότι φάνηκε, όμως, το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική άποψη και γι' αυτό πολύ γρήγορα έδειξε την αγάπη του και μπήκε στη... Θέση των ηρώων.

Μάλιστα τον Γενάρη του '17 που ο ΑΝΤ1 θέλησε να ανακατέψει την... τράπουλα και τοποθέτησε στη ζώνη των 20.00 το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room» με τον Γιώργο Λιάγκα, η σειρά «Έλα στη θέση μου» αύξησε ακόμη περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο νεανικό κοινό.

Μάλιστα χθες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, το «Έλα στη θέση μου» χτύπησε... κόκκινο. Στο γενικό σύνολο έκανε 25,5% και στο νεανικό κοινό (15-44) 27,1%, ενώ στους άντρες ηλικίας 15-24 τα νούμερα «άγγιξαν» το 40,9% και στις γυναίκες 25-44 το 32%. Στο σημερινό επεισόδιο, η Αιμιλία να ετοιμάζεται να καλέσει την αστυνομία για να συλλάβουν τον Διάκο, ενώ αυτός κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του που ξαφνικά αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Θα καταφέρει ο Λεωνίδας να φέρει κοντά τον Αχιλλέα με τον Βλάση; Με ποιο σατανικό κόλπο θα καταφέρει η Φαίη να ξεφύγει από τον Βλάση προκειμένου να συναντηθεί με τον Δαμιανό; Ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη συνάντηση; Τι θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Αχιλλέας από τον Διάκο;