Ξεκινάμε το ρεπορτάζ μας στο tv-24.gr για να σας επισημάνουμε ποια προγράμματα χθες Πέμπτη οι τηλεθεατές μαύρισαν στους πίνακες της AGB!

Ξεκινάμε με τον Alpha το Alpha ρεπορτάζ η πρωινή ενημερωτική εκπομπή δεν πήγε πολύ καλά και κάνει μόλις 9,6!

Η Ελένη σταθερή και απογοητευτική στο 10,9 έκπληξη εχθές που δεν πήγε καλά το slam με την Τσολάκη πολύ κάτω από τον μέσο όρο του καναλιού μόλις 10,6! Συνεχίζουμε με ΑΝΤ1 το τούρκικο Φαζιλέτ μόλις 5,6, απογοήτευση το παρθένα ζωή στα Τάρταρα με 12 ενώ κρατήθηκε το celebrity travel ταξιδιωτική εκπομπή που έπαιζε απέναντι από την επανάληψη του MasterChef με 8,2!

Διαβάστε ακόμα: Χαμός στην πρωινή ζώνη με ανατροπές! Τι έγινε με Σκορδά και Μπουσδούκου;

Επόμενο κανάλι το star... Τραγικά νούμερα το στην φωλιά των κούκου 9,4, όλα τα άλλα προγράμματα πήγανε σχετικά καλά... Πάμε στο Σκάι, στο πρώτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης όπου το μόνο πρόγραμμα που απογοητεύει από ότι βλέπουμε τουλάχιστον στην τηλεθέαση είναι το survivor πανόραμα που κάνει μόλις 13,8! Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το κανάλι του Σκάι κάτι πρέπει να κάνει κάτι, προφανώς η ομάδα με το συγκεκριμένο πάνελ δεν τραβάει με τίποτα, δηλαδή δεν γίνεται το πιο ακριβό πρόγραμμα του καναλιού που κάνει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στη διάρκεια της ημέρας να έχει μία εκπομπή που να το υποστηρίζει και να κάνει χαμηλότερα νούμερα από τα ειδησεογραφικά προγράμματα του Σκάι.

Κάτι προφανώς συμβαίνει για να καταλάβετε το Survivors πανόραμα εχθές έκανε τα χειρότερα νούμερα του καναλιού! Έκανε ακριβώς τα ίδια νούμερα που έκανε το survivor χαϊλάιτς που απλά είναι η επανάληψη με τα πλάνα του χθεσινού παιχνιδιού!