Συνεχίζουμε το δεύτερο μέρος της έρευνας μας για τις χθεσινές τηλεθέασης με το κανάλι του ΑΝΤ1!


O Γιώργος Παπαδάκης μια ανάσα ελάχιστα μπροστά απ’το σήμερα του Οικονόμου μόλις 0,1 το γενικό σύνολο 25,1 το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά στο 18% μέτρια νούμερα αλλά είμαι η μοναδική εκπομπή lifestyle του καναλιού που ακόμη και σήμερα δίνει μάχη και επιβιώνει!

Tο Ρουκ Ζουκ με 13,7 απελπισία θα το έλεγες! Το Φαζιλέτ το νεοτουρκικό μονίμως στα μονοψήφια με 6,2 ενώ το stil standing με την Μπεκατώρου κρατιέται αξιοπρεπώς Με 17%!


Το παρθένα ζωή Τρίτη και 13 εχθές απελπισία στο 12,8 η ταινία εδώ να δείτε γέλια Λάρα Κροφτ 5,5% η ελληνική ταινία κάτι χωρισμένα παλικάρια 5,4% και η Ράδιο αρβύλα αργά αλλά σταθερά κερδίζουνε σε νουμεράκια 14,1 τουλάχιστον πάνω από το μέσο όρο του καναλιού!

Ερχόμαστε στο star η φωλιά των κούκου μονοψήφια στο 9% δράμα! Πάρα πολύ καλή Ζήνα Κουτσελίνη με το Αλήθειες στο 16% μόλις δύο μονάδες πίσω από την Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση 13/3: Ποιους επιβράβευσαν οι τηλεθεατές και ποιους έριξαν στα Τάρταρα της AGB (μέρος Α)
Το shopping star αξιοπρεπέστατο νούμερο στο 15% το ΕΛΙΦ σταθερό στο 11,2 εχθές το MasterChef έσκισε με 20,7 ενώ επανάληψη του έκανε 8,9...


Και τελειώνουμε με το Έψιλον που εδώ ξεχωρίζει η λαϊκή εκπομπή της Καινούργιου που συνεχίζει να ανεβαίνει! Εχθές μάλιστα έφτασε 10,3 το Τατιάνα live με την Στέφανιδου στο 11,4 ειδήσεις με τον Ευαγγελάτο 8,4 το Circo με τον Περρη 2,6