Ξεκινάμε το ρεπορτάζ μας και την έρευνα με την τηλεόραση του Alpha...

Χθες η μεγάλη έκπληξη του καναλιού ήταν το "happy day" που έκανε στο γενικό σύνολο 15,5%, η Ελένη στα γνωστά της νούμερα 11,5%, για άλλη μια φορά απογοήτευση! Έχουμε πει ότι είναι πολύ κάτω από το μέσο όρο του καναλιού, οι επαναλήψεις το σόι σου έκανε 12,4%, το slam με την Τσολάκη 13,3% το νέο πρόγραμμα του alpha οικογενειακές ιστορίες 13%.

Το deal του Φερεντίνου 18,3%, μια χαρά το "έλα στη θέση μου" πρώτο εχθές στον πίνακα της AGB με 25,8%, το "σόι σου", ακολουθεί με 22,4% και ερχόμαστε στο φοβερό τατουάζ που εχθές έκανε καινούριο ρεκόρ στο γενικό σύνολο τηλεθέασης με 26,5% και που....απέναντι από το πρόγραμμα του survivor και το MasterChef.

Συνεχίζουμε με την τηλεόραση του Σκάι το σήμερα με τον Οικονόμου συνεχίζει να ανεβαίνει ραγδαία χθες είχε απόσταση από τον Παπαδάκη μόλις 0,1%

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: H Σπυροπούλου στην θέση του Τανιμανίδη, η Μελίνα στα όριά της και η Ντάρια... κλαίει με μαύρο δάκρυ! Τι είδαμε χτες..

Στο γενικό σύνολο το σήμερα έκανε 25% το τώρα με την Μπουσδούκου έκανε 15,1% μια χαρά... Οι αταίριαστοι 16,1% το "power of love" συνεχίζει να εντυπωσιάζει με νούμερα τηλεθέασης που ξεπερνάνε το 20% χθες έφτασε στο 20,8% για άλλη μια φορά απογοήτευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το "Survivor πανόραμα" μόλις 12,9% και ας έβαλε και πλάνα από το νέο επεισόδιο που ήταν εχθές το βράδυ το Survivor πολύ πίσω από τα μεγάλα νούμερα τα περσινά αλλά και τα φετινά εχθές είδαμε ένα αδιάφορο επεισόδιο που έφτασε μέχρι 28%....