Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ και την έρευνα στο tv-24.gr για το τι είδαν χθες Σάββατο 10 /3 οι τηλεθεατές στην ελληνική τηλεόραση, ποιους απογείωσαν και ποιους κυριολεκτικά τους έριξα στα Τάρταρα της AGΒ!

Στο πρώτο μέρος κάναμε την ανάλυση για τον Αlpha και τον ΑΝΤ1, στο δεύτερο μέρος θα δούμε τον Σκάι, το Star, το Έψιλον και το mega.

Ξεκινάμε με τον Σκαι: το βαρύ πυροβολικό ο Γιώργος Αυτιάς στο γενικό σύνολο του έκανε 28,9%, μάλιστα σε ένα τέταρτο έφτασε και το φοβερό 37,2%! Το Σάββατο να θυμίσουμε από το tv-24.gr ότι είχε τον Άδωνι Γεωργιάδη συνέντευξη.

Το "Σαββατοκύριακο με δράση" του Σπύρου Μάλλη δεν ακολούθησε το Γιώργο Αυτιά και είναι πολύ κάτω σε νούμερα με το φτωχό στο γενικό σύνολο 12,3% νούμερο που αν υπολογίσετε ότι το γενικό σύνολο εχθές τους του Σκάι ήτανε πάνω από 20% είναι καθαρά απογοητευτικό.

Πάμε στο "Οh la la" της Σάσας Σταμάτη! Η Σάσα δίνει φοβερή μάχη επειδή έχει απέναντί της τον Μένιο Φουρθιώτη αλλά στέκεται αξιοπρεπώς με ένα 12,2% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση 10/3: Σε ποιους έριξαν «μαύρο» οι τηλεθεατές και ποιους απογείωσαν; Φοβερές ανατροπές! (Μέρος Ά)

Ο Πετρετζίκης με το kitchen lab έφτασε το 17,6% πολύ καλό νούμερο! Το "dot", η εκπομπή lifestyle του Σκάι χθες Σάββατο απογοήτευσε πολύ κάτω από το μέσον όρο του καναλιού έφτασε το 14 στο γενικό σύνολο
ο Παρλιάρος στο 12,1 αληθινή απογοήτευση

Και ερχόμαστε στο βαρύ πυροβολικό του prime time που είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. O Σπύρος χθες με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έφτασε το 30,6% στο γενικό σύνολο και σε κάποια τέταρτα έκανε και 35,5%.

Συνεχίζουμε με το κανάλι του star όπως ξέρετε όλοι το Σαββατοκύριακο το συγκεκριμένο κανάλι παίζει κύριος παιδικό πρόγραμμα μια χαρά πήγε όλο το πρωί με 13% λέει λοιπόν το tv-24.gr.

Η ταινία Αστέρης και Οβελίξ έκανε το συμπαθητικό 13, επίσης και οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης μόλις 8,4%, η ταινία σκοτεινός ιππότης στο prime time έκανε μόλις 8,6%! Επειδή εχθές το κανάλι δεν έχει MasterChef έφτασε στο γενικό σύνολο του στο 10,2%.

Και πάμε στο κανάλι Έψιλον! Η Φαίη Μαυραγάνη σκίζει και κάνει τα καλύτερα νούμερα της ημέρας με το «τώρα ότι συμβαίνει» 17,8%, το επιτέλους Σαββατοκύριακο με τη Ναταλία Γερμανού κάνει το συμπαθέστατο στο γενικό σύνολο 11,9%, το Αποκαλυπτικά του Μένιο Φουρθιωτη πήγε πολύ καλά εχθές και έκανε 14,7%, η Αννίτα 14,3% και τα υπόλοιπα προγράμματα με ταινίες απογοητευτικά!

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα έκανε 30άρια το Σάββατο και τσάκισε τον ανταγωνισμό;

Ο κύριος Μορντεκάι για να καταλάβετε έκανε 3,9% το θέμα είναι όμως ότι με αυτά τα νούμερα του Σαββάτου το κανάλι έσπασε το 6 και έφτασε στο 9,9 βρέθηκε μάλιστα πάνω από τον ΑΝΤ1.

Και ολοκληρώνουμε με το κανάλι του mega! Εδώ μιλάμε για ένα κανάλι το οποίο φυσικά δεν έχει πρόγραμμα και παίζει μόνο επαναλήψεις αυτές λοιπόν η επαναλήψεις του καναλιού το φτάσανε εχθές στο 8,6 στο γενικό σύνολο
συγκεκριμένα το κόκκινο δωμάτιο έκανε στο γενικό σύνολο 9,3, οι δύο ξένοι 9,4 και οι εφτά θανάσιμες πεθερές που παίζουν τουλάχιστον 15 χρόνια επανάληψη έκανα στο γενικό σύνολο 14,7, το Ντόλτσε Βίτα που 25 χρόνια παίζει επανάληψη έκανε 10,6, το κόκκινο δωμάτιο 9,3 και δεν πήγανε καθόλου άσχημα και οι ξένες ταινίες του έπαιξαν στο prime time με το hotel Τρανσυλβανία να κάνει 10, ενώ ο Terminator 7,5.