Οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2016-2017 τη καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» -που αποτελεί τη μεταφορά της κολομβιανής τηλενουβέλας «Nuevo rico,nuevo pobre»-, δίνοντας τη δική τους... απάντηση στα «Δίδυμα Φεγγάρια» του ΑΝΤ1. Και απ' ότι φαίνεται η επιλογή τούς δικαίωσε!

Η κωμική σειρά της οποίας το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία οι Γιάννης Βασιλειάδης- Σπύρος Ρασιδάκης, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Άντρη Θεοδότου, Μαρία Ανδρούτσου, Πάνος Σταθακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος και πολλοί άλλοι φαίνεται ότι κέρδισε την αγάπη του κοινού.

Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen η σειρά για το διάστημα 3/10- 11/1 τερμάτισε πρώτη στο νεανικό 15-44 -που ενδιαφέρει τόσο τα κανάλια όσο και τη διαφημιστική αγορά- και δεύτερο στο σύνολο του κοινού. Ειδικότερα στο νεανικό κοινό σημείωσε μέσο όρο 23,6% και ακολουθεί το STAR με 14,7% και τα «Δίδυμα Φεγγάρια». Όσον αφορά στο γενικό σύνολο το «Έλα στη θέση μου» συγκέντρωσε το 19,0%.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο «στρατόπεδο» του ALPHA ακούγεται πολύ έντονα η σκέψη να συνεχιστεί η σειρά και με δεύτερο κύκλο επεισοδίων...