Γι' άλλη μια φορά το «Survivor» κατάφερε να... εξαφανίσει τα αντίπαλα προγράμματα χτυπώντας «κόκκινο» στην τηλεθέαση. Στο χθεσινό επεισόδιο (20/4) όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου και όσοι απέμειναν κλήθηκαν να αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού, το ριάλιτι επιβίωσης έκανε 48,4% στο σύνολο του κοινού και 60,9% στο νεανικό κοινό. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Από την άλλη η θεματική εκπομπή του καναλιού «Survivor Πανόραμα» με την Ελεονώρα Μελέτη επίσης ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με την πρώτη μέρα προβολής στην καθημερινή ζώνη. Πιο συγκεκριμένα έκανε 20,5 στο σύνολο του κοινού και 21,7 στο νεανικό. Βέβαια αυτή η εκπομπή έδωσε ένα... χτύπημα στην Τατιάνα Στεφανίδου που είδε τα νούμερα της εκπομπής να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και ειδικότερα στο 11,5 του συνόλου και 5,2 στο νεανικό.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η πρώτη νίκη της Ελεονώρας στην καθημερινή ζώνη, η πτώση του «Έλα στη θέση μου», τα μονοψήφια της «AR3NA» και η εξαφάνιση των αντιπάλων του «Survivor»

Οι… καρποί που απέδωσαν οι αλλαγές του ΑΝΤ1, ο… τυφώνας «Survivor» συνεχίζεται, πεσμένα τα νούμερα για «Shopping Star», «Rodeo», «Κάνε Παζάρι»

Η…χαρά της Καινούριου, τα μονοψήφια των τουρκικών σειρών και του STAR, η δυναμική επιστροφή του «Deal» και το τέλος του «Rising Star»

TAGS