Είναι ο ένας και μοναδικός κυρίαρχος της στους πίνακες τηλεθέασης. Ο λόγος για το Survivor το οποία για ακόμη μια φορά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τα χθεσινό επεισόδιο ήταν ένα από τα πιο καθηλωτικά του ριάλιτι επιβίωσης. Από ότι απέδειξαν οι τηλεθεατές η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ήταν το φλέγον θέμα της βραδιάς. Συνέχεια παρακάτω...

Το επεισόδιο αυτό το περίμεναν όλοι πως και πως. Το Survivor σημείωσε 48,4% στο σύνολο και 64,7% στο δυναμικό κοινό. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο την τελευταία ώρα προβολής που παιχνιδιού, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και η αποχώρηση οι πίνακες τηλεθέασης πήραν φωτιά. Συγκεκριμένα στο σύνολό βρέθηκε πάνω από το 70% ενώ έφτασε σε τέταρτο και το 75,2%!


Όπως πάντα το το tv-24.gr σου κάνει την σύγκριση με την αντίστοιχη μέρα της προηγούμενης εβδομάδας. Την προηγούμενη Τρίτη σημείωσε 48% στο σύνολο και 65% στο δυναμικό κοινό. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως την προηγούμενη Τρίτη δεν είχε αποχώρηση αφού κανονικά οι αποχωρήσεις γίνονται κάθε Πέμπτη!

Τα υπόλοιπα κανάλια μετά βίας κινήθηκαν από 0,1% και 4,9%…








Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:







Συνεχίζει να σαρώνει το Survivor! Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι καυγάδες και ο «νέος» παρουσιαστής

Τσάκισε ο Μένιος Φουρθιώτης το Σαββατοκύριακο! Τα αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα «Αποκαλυπτικά»!

Για άλλη μια φορά στην κορυφή το Survivor! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας ασυλίας και η ψηφοφορία!