Είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν συζητηθεί πολύ. Ο λόγος για τον Μένιο Φουρθιώτη που έχει κατακτήσει την κορυφή στα νούμερα του Σαββατοκύριακου και δεν αφήνει κανέναν άλλον να του πάρει την θέση.

Τα "Αποκαλυπτικά" κάθε εβδομάδα σημειώνουν σημαντική άνοδο κατατροπώνοντας τα αντίπαλα προγράμματα. Σκοπός του παρουσιαστή και της ομάδας του, πλέον δεν είναι να αφήσει πίσω τις άλλες εκπομπές στους πίνακες τηλεθέασης αλλά να ξεπερνάει και να σπάει κάθε εβδομάδα το δικό του ρεκόρ. Συνέχεια παρακάτω...

Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που έχει η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και τα θέματα της επικαιρότητας που παρουσιάζουν χωρίς να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, το Survivor και η κόντρα Λιάγκα - Αρναούτογλου φαίνεται πως για άλλη μια φορά κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το Σάββατο η εκπομπή σημείωσε 20,8% με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει το 25,1%. (Δείτε εδώ)

Χθες Κυριακή η πλούσια θεματολογία της εκπομπής για άλλη μια φορά έδωσε την πρωτιά στο Μένιο Φουρθιώτη. Συγκεκριμένα η εκπομπή σημείωσε 15,6%. Φαίνεται πως για ακόμα μια φορά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και οι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν την πρωτιά στον παρουσιαστή!

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Δείτε την τηλεθέαση του χθεσινού live του «Star Academy»…

Η «ARENA» συνεχίζει με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, «Deal» και «Τροχός» ξέφυγαν από τον ανταγωνισμό, ενώ το «Survivor» βοήθησε και το «Ότι να ‘ναι»

Παρά τις διαρροές…το «Survivor» σαρώνει με ανοδικές τάσεις!