Από TV24 Team

Από 40 κύματα έχει περάσει φέτος η αγαπημένη ξένη σειρά του Star, Elif. Παρόλο που στην αρχή της σεζόν βρισκόταν κανονικά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, όπως κάθε χρόνο, κάπου στα μέσα της χρονιάς, κόπηκε τελείως από το πρόγραμμα και παιζόταν μόνο online, ενώ τη θέση της πήραν τα Τρία Μίλια.

Η απόφαση αυτή του σταθμού δυσαρέστησε ιδιαίτερα το κοινό, το οποίο ήθελε να δει μέχρι το τέλος την σειρά που παίζεται τόσα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Κάπως έτσι, το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε να επανεντάξει την Elif στο πρόγραμμά του, τοποθετώντας της ωστόσο στην πολύ πρωινή ζώνη.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η τηλεθέαση της τουρκικής σειράς να πέσει κατακόρυφα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή (8/8) μέρα, όπου η Elif σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 1,9%.

Μάλιστα, το υψηλότερο ποσοστό στο οποίο έφτασε ήταν το 2,9%, ενώ το χαμηλότερο το 0,4%.

Η τηλεθέαση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/8) η Elif

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρωινή Ενημέρωση 9,7
  • ΑΝΤ1: Καλοκαίρι μαζί 15,2
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,0
  • MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 14,2
  • ALPHA: Θα σε δω στο πλοίο 5,7
  • Star: Elif 1,9

Τηλεθέαση Elif

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 2,9
  • 1,9
  • 0,4
  • 2,2

Το φινάλε βάφεται με αίμα - Το τραγικό τέλος της Elif

Η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία κατηγορούν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ.

Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τραγωδία στην Elif - Η Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ & την θάβει!

"Βόμβα" στην Elif: "Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ" - Σούπερ αποκλειστικό