Υστερα από αρκετές αναβολές, κι αφού ξεπέρασε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, το νέο σόου του ΣΚΑΪ, στο οποίο συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι καλλιτέχνες έκανε τελικά πρεμιέρα 31 Μαρτίου. Το «The masked singer» συστήθηκε στο κοινό προσφέροντας πλούσιο θέαμα, αρκετό σασπένς και μεγάλες εκπλήξεις. Κέφι, τραγούδι, χορός και… μαντεψιές, ο εκρητικός συνδυασμός της νέας τηλεοπτικής πρότασης.

Ολα αυτά με τέσσερις δαιμόνιους ντετέκτιβ – Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, Νίκο Μουτσινά – να επιχειρούν να βρουν ποιοι κρύβονται κάτω από τις εντυπωσιακές μεταμφιέσεις και τον Σάκη Ρουβά (που το twitter έκραξε όσο δεν πάει) από τη θέση του παρουσιαστή να προσπαθεί να τους βοηθήσει με «αναγνωριστικές» ερωτήσεις. Ποπ κορν, Μινώταυρος, Μέλισσα, Γορίλας, Ιπποπόταμος, Cyber girl, Κύκλωπας και Τσολιάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή. Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε όταν ο Ιπποπόταμος έβγαλε τη μάσκα κάτω από την οποία κρυβόταν η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24

Η νέα παραγωγή εισέβαλε στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης όπου η μάχη είναι σκληρή αφού εκείνη την ώρα προβάλλονται δημοφιλή προγράμματα. Τα ποσοστά που σημείωσε στο γενικό σύνολο έφτασαν το 14,1% ενώ πολύ καλύτερα τα πήγε στο δυναμικό κοινό καταγράφοντας 18,5%. Απέναντι ο «Σασμός» στον ALPHA «χτύπησε» 27,5% και 21,5% αντίστοιχα, η «Γη της Ελιάς» στο MEGA 28,4% και 20% και ο «Αγιος Παΐσιος» στο ίδιο κανάλι 24,7% και 21,3%. Το πρόγραμμα κονταροχτυπήθηκε και με τις «Αγριες μέλισσες» που στο γενικό σύνολο άγγιξαν το 19,6% και στην κατηγορία 18-54 το 15,3% αλλά και με το «MasterChef» του STAR που είδε τα νούμερά του στο 13,7% και 19% αντίστοιχα.

Τι δεν είδαν οι τηλεθεατές

  • Την ψυχαγωγική εκπομπή «Love it» (28/3) με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, που γενικότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν κατάφερε να μπει σφήνα στον ανταγωνισμό, και κατάγραψε 9,9%.
  • Την νέα τούρκικη σειρά «Η ζωή του άλλου» (29/3) στον ΑΝΤ1 που δεν κέντρισε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι έμεινε... στο σημείο εκκίνησης με 3,3%.
  • Την ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» (30/3) με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA που το τελευταίο διάστημα δεν δικαιώνεται από τα νούμερα τηλεθέασης αφού σημείωσε 9,1%.
  • Την εκπομπή έρευνας «Πρωταγωνιστές» (31/3) στον ALPHA με τον Σταύρο Θεοδωράκη που δεν συγκέντρωσε περισσότερο από το 9% της θεαματικότητας.