Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (11/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς μιας και ο Ιάσονας, σε συνεργασία με τον Φίλιππο αποφασίζουν να στήσουν μία παγίδα στον Μάρκο και εκείνος χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, πέφτει μέσα (δείτε εδώ ένα σοκαριστικό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (11/11) στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή στην Αθήνα να ψάξει για τη Ρηνιώ κι εκείνος, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εκεί, αναγκάζεται να κρυφτεί για να μην καταλάβουν τ’ αφεντικά ότι τους λέει ψέματα. Η Ελπίδα στο μεταξύ αρχίζει να υποψιάζεται το ποιόν του Μήτσου, ενώ η Αλεξάνδρα φαίνεται να αποδέχεται τον ρόλο της ως κυρία Δεμερτζή προκειμένου να είναι κοντά στον γιο της. Ο Ιάσονας με τον Φίλιππο, με τη σειρά τους, στήνουν μια παγίδα στον Μάρκο κι εκείνος πέφτει μέσα...

Το μυστικό της Γεωργίας βγαίνει στη φόρα

Η Μαργέτα συναντά τον Στέφανο στο σπίτι του κι αυτός, ακόμη ερωτευμένος, της το δείχνει με μια εξομολόγηση. «Σε αγάπησα πολύ. Ησουν για μένα όλος μου ο κόσμος και τα αισθήματά μου για σένα δεν έχουν αλλάξει», της ομολογεί κι εκείνη δεν μένει ασυγκίνητη. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό της βρίσκει τον Ιάσονα να την περιμένει. «Πού ήσουν;», της φωνάζει. Εκείνη πάει να δικαιολογηθεί αλλά την πιέζει και του ομολογεί ότι είδε τον Στέφανο. Παράλληλα η Γεωργία ανακαλύπτει με απογοήτευση πως δεν είναι έγκυος. Το λέει στον Στρατή μα το κρύβει απ’ όλους. Η Μαργέτα βρίσκει πού είναι η Ρηνιώ και την κάνει να επιστρέψει.

Ο Μάρκος γυρίζει στο σπίτι και βλέπει ότι η Ρηνιώ δεν είναι πια εκεί. Καταλαβαίνει πως τα λόγια του την πλήγωσαν και πάει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων για να τη βρει. Η Μαργέτα στο μεταξύ συνεχίζει να συναντάει τον Στέφανο στα κρυφά, ενώ η Ελπίδα είναι συντετριμμένη, καθώς μαθαίνει πως ο Μήτσος δεν είναι αυτός που νομίζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Βάσω θα βρεθεί στο κατάλληλο μέρος και θα δει τον Μάρκο μαζί με την Αλεξάνδρα. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τρέχει και ειδοποιεί τον Ιάσονα. «Τους είδα μαζί. Είμαι σίγουρη κι ήρθα αμέσως σε σας», του λέει. Αυτός τυφλωμένος από το μίσος, παίρνει το όπλο του κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση εδώ και τώρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνω Κάτω: Το τέλος των Παγιδευμένων, ο Έρωτας Φυγάς και η πρεμιέρα του Survivor All Star

Έρωτας φυγάς spoiler: Πανικός στο αρχοντικό! Πιάνουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα