Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ναταλία Τσαλίκη έχει αφήσει το δικό της στίγμα με τους ρόλους που έχει αναλάβει μέσα στα τελευταία χρόνια. Η τελευταία συμμετοχή της στην τηλεόραση έγινε μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», εκεί όπου βοήθησε τη Δρόσω όταν βρέθηκε στο καμπαρέ «Χαβάη».

Σύντομα λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός θα βρεθεί σε μία από τις σειρές που ξεκίνησαν φέτος και έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ναταλία Τσαλίκη στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να μπει στο Κάνε ότι Κοιμάσαι, τη νέα αστυνομική σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ. Εκεί, θα υποδυθεί μία σκληρή Εισαγγελέα που θα κληθεί να δώσει λύση σε πολύ σοβαρές υποθέσεις (δείτε εδώ ποια άλλη ηθοποιός θα μπει στη σειρά).

Ναταλία Τσαλίκη Κάνε ότι Κοιμάσαι

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Κάνε ότι Κοιμάσαι

Ο Στάθης συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Την ίδια ώρα η Βικτόρια αρνείται να συνεργαστεί με τον Στράτο κι εκείνος την καρφώνει στον Μηνά. Του λέει ότι είναι ύποπτη και ότι δεν ξέρουν τίποτα για εκείνη. Ετσι μπαίνουν νέες υποψίες και η θέση της δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ ο Βανδώρος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για τον γιο του. Θέλει να μάθει τι έχει συμβεί στο σχολείο και ξέρει ότι ο μόνος που μπορεί να εκμαιεύσει πράγματα από τα παιδιά είναι ο αγαπημένος τους καθηγητής. Ομως ο Νικόλας έχει κι άλλα πράγματα να διαχειριστεί, ενώ ο Λάκης ανακαλύπτει κάτι για την κόρη του που τον σοκάρει.

Ο Νικόλας απελπίζεται με την κατάσταση της κόρης του στην εντατική. Πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι μη αναστρέψιμη αλλά δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Μια κρυφή ελπίδα θέλει να υπάρχει μέσα του όσο κι αν ξέρει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Παράλληλα ο Ισσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας τούς κρύβει σημαντικές πληροφορίες και ζητάει από την Αννα να το εξακριβώσει. Στην όλη υπόθεση πάντως υπάρχουν κι άλλα αναπάντητα ερωτήματα όπως ποια ήταν η μυστική δράση της Νάσιας και τι σκοπεύει να κάνει με το παράνομο όπλο που αγόρασε ο Χριστόφορος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Αυτό είναι "Κοιμάσαι όρθιος"» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ

«Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την μάχη που έδωσε