Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγο καιρό η ταυτότητα της «Ράινα» έχει αποκαλυφθεί στη Γη της Ελιάς και έχουμε πλέον υποδεχθεί την αστυνόμο Δήμητρα, η οποία από εδώ και στο εξής θα εγκατασταθεί στην Αρεόπολη και θα δουλεύει στο πλευρό του Κουράκου.

Η Δήμητρα βρισκόταν όλο αυτό τον καιρό σε μυστική αποστολή προκειμένου να εξαρθρώσει το κύκλωμα που σκότωσε κορίτσια σε ζωντανή μετάδοση. Η μεταμφίεσή της και η ιστορία που «πούλησε» στο κλαμπ, τη βοήθησαν να τα καταφέρει και έτσι το όνομά της έγινε πρώτο θέμα συζήτησης πολύ γρήγορα.

Ενώ λοιπόν δε θα αργήσει να βρει τον έρωτα (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι), η ζωή της θα βρεθεί σε κίνδυνο και μάλιστα πολύ μεγάλο.

Εντολή δολοφονίας για τη Δήμητρα στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Δήμητρα

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το αφεντικό του κυκλώματος φροντίζει να κάνει τη Δήμητρα να πληρώσει για τον τρόπο που τους ξεμπρόστιασε και έτσι δίνει εντολή στους υπαλλήλους του, να τη βρουν και να τη βγάλουν από τη μέση.

Μάλιστα, τους τονίζει πως αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πως η αστυνομικός πρέπει να πεθάνει οπωσδήποτε!

Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή (30/10) στη Γη της Ελιάς

Όπως όλα δείχνουν, η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα. Aν και κάνει κάθε προσπάθεια η Ιουλία να διατηρήσει τον γάμο της, αυτό δεν φαίνεται να φτάνει. Η λογική είναι πιο αδύναμη από το συναίσθημα. Τόσο η Ιουλία όσο και ο Στάθης όταν έρχονται κοντά αισθάνονται να κόβονται τα πόδια τους, κάτι που δεν συμβαίνει ανάμεσα στην Ιουλία και τον Γιώργη. Την ίδια ώρα και ο Κουράκος δεν είναι θερμός με την Ιουλία, καθώς μέσα στο μυαλό του έχει συνέχεια την Ευτυχία. Μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για το κορίτσι και βλέπει ότι άδικα προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία.

Η Μυρτάλη, μετά από τον τσακωμό της με την Ισμήνη που της γύρισε κι αυτή την πλάτη, νιώθει αποξενωμένη απ’ όλους και απ’ όλα και ζητά τη συμπαράσταση του Χρήστου, ωστόσο η συζήτησή τους δεν πάει καλά και καταλήγει σε έντονο καβγά, καθώς ο Χρήστος δεν πάει με τα νερά της, δεν της δίνει δίκιο και μάλιστα είναι επικριτικός μαζί της: «Δεν πρόκειται να σου χαϊδέψω τα αυτιά. Φταις, Μυρτάλη, δεν είναι τρόπος αυτός που συμπεριφέρεσαι», της λέει μεταξύ άλλων και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη μαζί του: «Περίμενα ότι εσύ τουλάχιστον θα με καταλάβαινες», του επισημαίνει.

Γη της Ελιάς Χρήστος Αλέξης

Στο μεταξύ ο Αλέξης, που είναι πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί: «Μην κάνεις έτσι. Ό, τι και να πεις έχεις δίκιο και δεν είσαι μόνη σου, εγώ θα είμαι πάντα κοντά σου, να το ξέρεις», της τονίζει. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης προσπαθεί να μάθει από την Αντιγόνη κάποιες πληροφορίες για να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου κι εκείνη, εσκεμμένα, αποκρύπτει τη σχέση της με τους Βρεττάκους. Παράλληλα η Ισμήνη που δεν μπορεί να χωνέψει τον χωρισμό του πατέρα της, τον πιέζει για να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με τη Χάιδω:

«Έλα, λέγε, τι έγινε και χωρίσατε; Γιατί εγώ πιστεύω ότι κάποια βλακεία έκανες εσύ και δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό», του λέει. Έτσι ο Λυκούργος αναγκάζεται να της τα εξηγήσει όλα κι εκείνη καταλαβαίνοντας ότι είναι θέμα εγωισμού, αποφασίζει να συμμαχήσει με τον Φίλιππο και τη Βασιλική: «Πιστεύω ότι μάθατε τον λόγο που χώρισαν. Πραγματικά είναι για γέλια. Μα να ζηλεύουν σ’ αυτή την ηλικία; Κάτι πρέπει να κάνουμε μαζί για να τους τα ξαναφτιάξουμε», υποστηρίζει (δείτε εδώ τον νέο καυγά που θα σημειωθεί ανάμεσα στους δύο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Στάθης εισβάλλει στο τμήμα και πλακώνει τον επίδοξο βιαστή της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: «Σου απαγορεύω να...» - Η κατάσταση με την Χάιδω και τον Λυκούργο πάει από το κακό στο χειρότερο