Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως η Καλλιόπη, ενθυμούμενη τον άντρα της, Βασίλη, αλλά και τα όσα έζησαν μαζί, ανάβει ένα καντηλάκι όμως αυτό παίρνει φωτιά και τυλίγει όλο το σπίτι στις φλόγες, με την ίδια να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, χωρίς να την ακούει όμως κανείς!

Ο επερχόμενος γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ ποιος θα εμφανιστεί ακάλεστος), φέρνει στην Καλλιόπη μνήμες από το παρελθόν της με τον άντρα της, και έτσι το κακό δεν αργεί να γίνει.

Ο Παύλος σώζει τη ζωή της Καλλιόπης στον Σασμό

Καλλιόπη Παύλος Σασμός

Η καπετάνισσα εγκλωβίζεται στο σπίτι της και είναι ένα βήμα πριν καεί ζωντανή, και τότε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις τη, εμφανίζεται ο Παύλος Βρουλάκης, και την σώζει! Όμως αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, και η κίνηση αυτή έχει ως αντάλλαγμα να της ζητήσει κάτι που η Καλλιόπη δε θέλει να χάσει με τίποτα.

Τι θα δούμε αύριο (17/10)

Ο Παύλος δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Η Κρήτη είναι μικρή και ειδικά το χωριό στο οποίο μένει. Έτσι δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του. Εκείνη με την οποία τους συνδέει ένας μεγάλος έρωτας και ο θάνατος ενός παιδιού πριν είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όμως
όχι η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, όταν τον δει μπροστά της η Αιμιλία θα μείνει εμβρόντητη. «Ποιος είσαι εσύ; Ο άντρας μου πέθανε πριν 20 χρόνια. Πνίγηκε για την ακρίβεια. Έχω από τότε να τον δω. Τι είδους κακόγουστο αστείο μου σκαρώνεις όποιος και αν είσαι;», τον ρωτάει. Ο Παύλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει εξηγήσεις στην πρώην γυναίκα του.

Μεταξύ άλλων τη ρωτάει πού πήγε η αγάπη που του είχε και γιατί παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο, τον Δημήτρη. Η Αιμιλία θα κομπιάσει και δεν θα του δώσει καμία απάντηση. Το σίγουρο είναι πως όταν οι δρόμοι τους χωριστούν, εκείνη θα έχει αναθεωρήσει τα συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της. Ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει τον Μανόλη αλλά δεν τα καταφέρνει.

Μιλάει με την Κλαίρη και όταν και εκείνη τον βεβαιώνει πως δεν έχουν συναντηθεί εδώ και μέρες, καταλαβαίνει πως μάλλον ο φίλος του κινδυνεύει. Του αφήνει το εξής μήνυμα στον τηλεφωνητή, με την ελπίδα ο κολλητός του να το ακούσει κάποια στιγμή: «Μάνο, ανησυχούμε όλοι. Πού είσαι; Ξέρεις πως ό,τι και αν έχει συμβεί μπορούμε να βρούμε λύση, έτσι δεν είναι; Στείλε μου μόνο να μου πεις πως είσαι καλά. Τίποτε άλλο! Και καλά εμένα δεν με σκέφτεσαι. Η Κλαίρη όμως που σε περιμένει από λεπτό σε λεπτό, δεν σε νοιάζει;».

Στο μεταξύ, η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι στα προσωπικά αντικείμενα του Άγγελου
και καταλαβαίνει πως ο αγαπημένος της είχε σκοπό να της κάνει πρόταση γάμου. «Μην κλαις, Άσπα μου», την παρηγορεί λίγο αργότερα η Αργυρώ.

Φαίνεται πως η αγάπη σας δεν ήταν γραφτό να ζήσει για πολύ. Η αγάπη που έχεις πάντως για εκείνον μέσα σου, θα μείνει για πάντα». H Άσπα σκουπίζει τα δάκρυά της και υπόσχεται για πρώτη φορά στη ζωή της να κάνει τον ένοχο να πληρώσει και ζητά τη βοήθεια του Παύλου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με
τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά κάτι που δεν θα περίμενε κανείς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Η μνήμη του Μάρκου είναι ζωντανή» - Ο Παύλος απαγορεύει τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη

Σασμός spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του