Από Ελένη Μήτση

Η νέα οικογενειακή σειρά του Open ''Η δική μας οικογένεια'' είναι εδώ και μάλιστα από Δευτέρα 10/10 επιστρέφει με καινούρια επεισόδια εβδομαδιαίως. O Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά, πως στο εξής αναλαμβάνει την κηδεμονία τους και έτσι ξεκινάει μια νέα γεμάτη εκπλήξεις ζωή...

Οι εξελίξεις της εβδομάδας (10/14-10) για τη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''

Δευτέρα 10/10

Ο Δημήτρης είναι τόσο σίγουρος ότι έχει δει την Σταυρούλα ( Αγγελική) που τρέχει ξοπίσω της να την προλάβει. Η Αγγελική έχει μπει στο αυτοκίνητό της, όταν έντρομη βλέπει να την καλεί στο κινητό… ο Δημήτρης. Την είδε και κατάλαβε ότι αυτή είναι η Αγγελική Σαμοϊλη;

Παράλληλα, ο Διονύσης ανακοινώνει στη Φανή ότι πήρε τη θέση του αρχιμηχανικού στην DaMak. H Φανή, ξέροντας καλά τι νιώθει ο Διονύσης για τον Δημήτρη, αντί για συγχαρητήρια, του λέει ότι είναι σίγουρη ότι δεν πήρε τυχαία τη θέση και ότι ο σκοπός του είναι άλλος. Στο σπίτι, η Αγγελική έχει μια καθόλου ευχάριστη συνάντηση, η οποία θα την οδηγήσει… στο νοσοκομείο!

Η δική μας οικογένεια - Λούπη

Τρίτη 11/10

Στο σπίτι, η Αγγελική έχει μια καθόλου ευχάριστη συνάντηση… με μια γάτα, η οποία θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο όπου την πηγαίνει ο Δημήτρης. Εκεί τη συνεφέρνουν από το αλλεργικό σοκ. Τώρα όμως η Αγγελική βρίσκεται μπροστά σε νέο κίνδυνο: Ο Δημήτρης της ανακοινώνει ότι αφού είναι αλλεργική στις γάτες, δεν γίνεται να την κρατήσει στη δουλειά. Όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Τετάρτη 12/10

Παρά τις αντιρρήσεις της Ευδοκίας, τελικά την προσλαμβάνει μόνιμα. Η Αγγελική πετάει στα σύννεφα, μέχρι που της ζητούν την ταυτότητά της. Στο μεταξύ ο Παύλος πηγαίνει τη Φωτεινή στο σπίτι του Δημήτρη και αυτή του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα.

Πέμπτη 13/10

Η μέρα στο σπίτι των Μακρήδων ξεκινάει με την Ισμήνη εξαφανισμένη. Ο Δημήτρης και η Ειρήνη καταφτάνουν και είναι έτοιμοι να καλέσουν την αστυνομία όταν έρχεται η Αγγελική και καταλαβαίνει αμέσως πού είναι κρυμμένη η Ισμήνη. Μετά τα ευχάριστα αποκαλυπτήρια η ατμόσφαιρα στο σπίτι χαλαρώνει και η Ειρήνη αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές της μητέρας της και ν’ αποκαλύψει κι αυτή τα πραγματικά της αισθήματα στον Δημήτρη. Εκείνος πάλι, μετά από ένα ατύχημα της Νεφέλης σε αγώνα, καταφτάνει στο σπίτι των Μακρήδων με βαλίτσα.

Η δική μας οικογένεια - Αθανασίου

Παρασκευή 14/10

Η Νεφέλη τελικά καταφέρνει να τερματίσει δεύτερη στον αγώνα αλλά ο χτυπημένος της ώμος την προδίδει στο Δημήτρη, που γίνεται έξαλλος και της απαγορεύει να ξανατρέξει σε αγώνες, με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Έξαλλος γίνεται και ο Ορέστης που δεν τον άφησαν να πάρει τη θέση του Στέφανου, αλλά ο Διονύσης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Η Φωτεινή πιάνει δουλειά στο καφέ της Φανής και η Σταυρούλα καταφέρνει το Γρηγόρη να γραφτεί γυμναστήριο. Η Ευδοκία προσπαθεί να βάλει φρένο στην κακή συμπεριφορά του Ανδρέα, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν βλέπει το Δημήτρη να καταφτάνει στο σπίτι των Μακρήδων με βαλίτσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική μας Οικογένεια: Πανικός στο σπίτι των Μακρήδων - Η απόφαση της Αγγελικής σχετικά με την κόρη της φέρνει τα πάνω κάτω

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (5/10): Η Αγγελική εμφανίζεται για πρώτη φορά στον Δημήτρη