Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και διπλό επεισόδιο αναμένεται να δούμε το Σάββατο 8/10 στη σειρά ''Γλυκάνισος'' με την Ραζάν να παίρνει δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, οι οποίες μόλις φτάσουν στα αυτιά του Στρατή θα φέρουν ταραχή στην ψυχή του.

Μπορεί η ζωή και των δύο να είναι τελείως διαφορετική, αλλά ο έρωτας του θα τους φέρει πολύ κοντά, ιδίως μετά το μυστικό γράμμα. Έτσι λοιπόν, ο Στρατής με πρόφαση το ότι η κοπέλα του έσωσε τη ζωή, αποφάσισε να της ανοίξει μια ταβέρνα: «Η ταβέρνα σου, δική σου. Εδώ θα μπορείς να δουλεύεις και να μαγειρεύεις τα φαγητά της πατρίδας σου».

Η έκπληξη του Στρατή για να κρατήσει τη Ραζάν στο νησί

Όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο του Σαββάτου 8/10

Ο Στρατής αποφασίζει να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν, αλλά όλοι είναι ενάντια στη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους και ο καθένας προσπαθεί να τους βάλει εμπόδια. Στο μεταξύ, η Ελεάνα έρχεται και ετοιμάζει εκδίκηση! Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Όμως εκείνος δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν.

Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν. Κι όσο γίνονται όλα αυτά, ο Αγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Αγγελο. Το νέο ότι η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή. Στην Αθήνα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή.

Στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει. Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο. Πατέρας και γιος καβγαδίζουν και ο Στρατής φεύγει από το σπίτι, ενώ ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα τηςότι αυτή και ο Εκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ ότι ο Στρατής τής ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη. Έπειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα. Παράλληλα, ο Μπίλι πιέζει τον Πωλ να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα.

Ένας αναπάντεχος επισκέπτης όμως, θα αλλάξει τα πλάνα όλων. Η Ελεάνα επιστρέφει στο σπίτι των Δεμίρηδων και τηλεφωνεί στον Αντρέα, ο οποίος την ενημερώνει ότι καταφθάνει στο νησί σύντομα. Κι ενώ ο Στρατής εξηγεί στη Ραζάν ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη. Επειτα από μερικά ποτά, ο Ραφαήλ δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της, που θα είναι η αρχή μιας καυτής ερωτικής βραδιάς μεταξύ τους.

Παράλληλα, ο Θανάσης ενημερώνει τον Αγγελο και τη Μαργαρίτα ότι το DNAαπό τα νύχια του Αμπντούλ είναι των δύο αντρών που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι. Κι ενώ ο Εκτορας με την Ανθή πάνε να αγοράσουν βέρες

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος spoiler: Ένα πτώμα αλλάζει τα πάντα στη ζωή του Νικήτα!

Γλυκάνισος: «Έτσι ρε!» - "Λύγισε" το Twitter με τον απαγορευμένο έρωτα της Ραζάν και του Στρατή