Από Ελένη Μήτση

Ένα μεγάλο όνειρο και σίγουρα κεντρικό σημείο της σειράς ο ''Παράδεισος των κυριών'' είναι χωρίς αμφιβολία το κατάστημα του Ντίνου, ο γνωστός παράδεισος, για το οποίο είχε σχεδιάσει να κάνει εγκαίνια στα επόμενα επεισόδια.

Η ζωή του Ντίνου ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σενάριο, που δε φανταζόταν ποτέ. Ένα ύπουλο σχέδιο, που έβαλε μπροστά ο Πάρης θα στερήσει τη χαρά του Ντίνου, να γιορτάσει δηλαδή για το νέο του κατάστημα, αφού η αστυνομία θα εισβάλλει ξαφνικά και θα τον συλλάβει.

Ο Ντίνος συλλαμβάνεται από την αστυνομία

Με λίγα λόγια θα του ''χρεώσουν'' την απόπειρα αυτοκτονίας του του Πάρη, λέγοντας ο τελευταίος, πως ο Ντίνος προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή. Η Αμαλία παράλληλα θα παρακολουθήσει την εξέλιξη αυτή και θα έρθει φανερά σε δύσκολη θέση.

Παράδεισος των κυριών

Η απόπειρα του Πάρη να αυτοκτονήσει

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Πάρης έχει φτάσει στα όριά του και η ψυχολογική του κατάσταση πάει από τον κακό στο χειρότερο. Φτάνει η στιγμή που δεν αντέχει και κινδυνεύει να κάνει κακό, αυτή τη φορά στον εαυτό του. Αυτό όμως θα βάλει και πάλι τον Ντίνο στο... μάτι του κυκλώνα!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Ωστόσο, καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Πρόκειται για τον γιο της τον Πάρη, ο οποίος της αποκαλύπτει τι έγινε τη βραδιά της εξαγγελίας των αρραβώνων του.

Η Όλγα βλέποντας τον αγαπημένο της γιο να συμπεριφέρεται έτσι, αποφασίζει ότι ο Πάρης χρειάζεται βοήθεια και τον πηγαίνει σε ειδικό ψυχολόγο. Έτσι, βρισκόμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος από πάνω του, αναγκάζεται να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: «Δεν το ήθελα, είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά. Μου μιλούσε άσχημα και με προκαλούσε. Μου είπε ότι με σιχαίνεται και δεν άντεξα», της ομολογεί κλαίγοντας.

Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Η Όλγα μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Τι λες παιδί μου; Τι πήγες κι έκανες; Γι’ αυτό εξαφανίστηκες όλη νύχτα; Γι’ αυτό ήσουν σ’ αυτά τα χάλια;», του λέει και για πρώτη φορά καταλαβαίνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τον Πάρη. Πριν όμως αντιδράσει, ένα τραγικό γεγονός θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στην μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, δεν αντέχει, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο πριν να είναι αργά γι’ αυτόν, τον προλαβαίνουν και οι γονείς του καταρρακωμένοι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις περνάει τον κίνδυνο, ο Αποστόλης έχει ένα σατανικό σχέδιο. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, εναντίον του Ντίνου. Έτσι δεν αργεί να προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Μην τολμήσεις και κάνεις καμιά βλακεία και πεις ότι πήγες να αυτοκτονήσεις. Θα πεις ότι ο Παπακώστας, θολωμένος από τη ζήλια του που θα παντρευτείς την Αμαλία, πήγε να σε σκοτώσει. Το κατάλαβες;», του επισημαίνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο»

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Πόσα ψυχάκια να χωρέσει η ελληνική τηλεόραση πια» - Ο Πάρης "έβγαλε το κοινό από τα ρούχα του"