Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μελέκ είναι πολύ κοντά στην αλήθεια. Φυσικά, θα την ανακαλύψει, αφού πλέον έφτασε η ώρα για να μπει ένα τέλος σε όλα τα βάσανα των πρωταγωνιστών στη σειρά "Elif". Μη το χάσετε!

Τι θα συμβεί στην Elif την Παρασκευή 7/10

Επεισόδιο 1159

Ο Κερέμ και ο Μαχίρ περιμένουν να μαζευτούν όλοι. Όλοι τους έχουν πεσμένο ηθικό. Τελευταία μπαίνει η Ράνα και κατηγορεί τον Κερέμ επειδή η εταιρεία πρόκειται να χρεοκοπήσει. Ο Μαχίρ θέλει να σώσει τον Κερέμ και με τη σειρά του κατηγορεί τη Ράνα για απάτη της εταιρείας και αρπαγή των μετοχών.

Ο Τουφάν βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται με μια τσάντα και χαμογελάει με ικανοποίηση. Ο Μαχίρ αποκαλύπτει την αλήθεια για το ποιος είναι στον Κερέμ. Του λέει ότι εκείνος είναι ο γιος της Κιγιμέτ, το νόθο παιδί του πατέρα του. Ο Κερέμ σοκάρεται και θυμώνει πολύ. Η Κιγιμέτ παίρνει το όπλο του Κερέμ.

Ο Τουφάν είναι μπροστά από το μαγαζί και ενώ περνάει ο Σαφάκ, τον ενοχλεί και του πετάει ένα κόσμημα προς το μέρος του. Ο Σαφάκ θυμώνει και εστιάζει στο πουγκί. Ο Τουφάν του λέει ότι έλαβε το πουγκί γεμάτο χρυσό από τη γυναίκα του.

Ο Σαφάκ πλησιάζει τον Τουφάν όταν το ακούει και τον χτυπάει. Η Κιγιμέτ περιμένει με ένα όπλο στο χέρι, αλλά αυτός που έρχεται δεν είναι ο Κερέμ. Είναι η Ράνα. Η Ράνα ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ την απειλεί και λέει ότι όλοι θα τιμωρηθούν από εκείνη όπως τους αξίζει.

Η Ράνα την αγνοεί και θέλει να φύγει. Αλλά η Kιγιμέτ τη σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι. Η Kιγιμέτ την καθιστά υπεύθυνη για τις πράξεις της επειδή την προειδοποίησε για την πτώχευση της εταιρείας. Για ένα λεπτό η προσοχή της Κιγιμέτ αποσπάται και η Ράνα της επιτίθεται. Το όπλο εκπυρσοκροτεί και λίγο μετά η Κιγιμέτ πέφτει κάτω. Η Ράνα είναι σοκαρισμένη. Η Μελέκ και η Ματσιντέ ακούν τον πυροβολισμό. Η Ράνα δεν ξέρει τι να κάνει. Μπαίνει στο αυτοκίνητο πανικόβλητη και φεύγει...

Το τελευταίο επεισόδιο

Επεισόδιο 1160

Η Kιγιμέτ θέλει να πάρει εκδίκηση από την αδερφή της και τα παιδιά της. Χτυπάει με το όπλο τη Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Η Κιγιμέτ παίρνει όμηρο τη Ματσιντέ στο γκαράζ της έπαυλης. Η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και σοκαρισμένη. Η Κιγιμέτ θέλει η Ματσιντέ να τηλεφωνήσει στα παιδιά της να έρθουν αλλά εκείνη αρνείται και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Εμφανίζεται ο Κερέμ.

Η Kιγιμέτ εξηγεί ότι ήθελε να παντρευτεί τον Σεβκί αλλά η αδερφή της την εμπόδισε και τον παντρεύτηκε. Η Kιγιμέτ θέλει εκδίκηση γιατί αναγκάστηκε να ζήσει μια άθλια ζωή ενώ η αδερφή της απολάμβανε την περιουσία του Σεβκί. Όταν ο Κερέμ προσπαθεί να επέμβει, η Κιγιμέτ τον πυροβολεί αλλά αστοχεί.

Ο Μαχίρ ακούει τον πυροβολισμό και κατευθύνεται στο γκαράζ. Η Κιγιμέτ ομολογεί στον Μαχίρ την αλήθεια, ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Μετέ και εκείνη του είπε ψέματα για να τον χρησιμοποιήσει και να πάρει την εκδίκησή της. Ο Μαχίρ προσπαθεί να πάρει το όπλο από την Κιγιμέτ αλλά χάνει τον έλεγχο και η Κιγιμέτ πυροβολεί τον Μαχίρ, τον Κερέμ και τη Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ βρίσκουν τη Μελέκ αναίσθητη και τη βοηθούν να συνέλθει. Όλοι μαζί πηγαίνουν στο γκαράζ. Την ίδια ώρα η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο και όλοι μαζί βρίσκονται μπροστά στο τρομακτικό σκηνικό. Ο Μαχίρ έχει αφοπλίσει την Κιγιμέτ και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Μελέκ είναι στο πλευρό της Ελίφ και η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά κλαίει απαρηγόρητη, η μητέρα της είναι νεκρή αλλά ο Κερέμ ζει.

Ο Σαφάκ ρωτά τη Ζουλιντέ αν έδωσε το χρυσό στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ εξηγεί ότι δεν το έκανε, αλλά η Λεμάν λέει στον Σαφάκ ότι η Ζουλιντέ το έδωσε στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τον Σαφάκ αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και πληγωμένος της ζητάει διαζύγιο.

Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και του Εμιρχάν, ο οποίος κλαίει απαρηγόρητος. Μητέρα και γιος φεύγουν και ο Τουφάν κοιτάζει ικανοποιημένος. Ο Σαφάκ είναι συντετριμμένος. Η Λεμάν μετανιώνει και ο Σαφάκ τρέχει να βρει τη Ζουλιντέ, να της ζητήσει συγνώμη και να γυρίσει κοντά του. Η Λεμάν ζητάει και εκείνη συγχώρεση με τη σειρά της για το μεγάλο λάθος που έκανε.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συμφιλιώνονται. Η Ασλί βρίσκεται και εκείνη κοντά στον Κερέμ ενώ το ασθενοφόρο τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Ελίφ λέει στον Μαχίρ πως τον αγαπάει πολύ και εκείνος την παίρνει στην αγκαλιά του μαζί με τη Μελέκ...

Elif τέλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Έγκυος η...

Elif: Η Ματσιντέ μαθαίνει την αλήθεια για την Μελέκ και την κόρη της - Τις έψαχνε τόσα χρόνια και τις είχε μπροστά της

TAGS