Από Στέλλα Μούτσιου

Δύο είναι τα θέματα που απασχόλησαν το κοινό όσον αφορά το σημερινό (6/10) επεισόδιο της σειράς "Γη της Ελιάς". Το πρώτο είναι η καταδίκη της Αθηνάς, ενώ το δεύτερο είναι η σχέση του Κουράκου με την Ιουλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνόμος "τσαντίζει" τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά του, αλλά κάπως έχει αρχίσει να τους κουράζει όλο αυτό το πισωγύρισμα.

Δεν άργησαν, λοιπόν, να πιάσουν τα πληκτρολόγια και να σχολιάσουν τις εξελίξεις, αποθεώνοντας από τη μία τον Λυκούργο και την "καταδικασμένη", πλέον γυναίκα, και "ξεφτιλίζοντας" από την άλλη τον Γιώργη.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το σημερινό (6/10) επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τα guest της Β' σεζόν

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 6/10 μιλώντας αρκετά αναλυτικά για το ρόλο του ως σκηνοθέτης αλλά και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς ''Γη της ελιάς''.

Το σίριαλ συνεχίζει την ιστορία με πολύ άμεσο τρόπο από εκεί, που την αφήσαμε στην Α' σεζόν. Μάλιστα, ο Γεωργίου τόνισε πως στα νέα επεισόδια θα βλέπουμε έντονα το αστυνομικό στοιχείο σε συνδυασμό με κάποιους έρωτες, σκηνές που θα εμπλουτιστούν με κάποια μελλοντικά guests (δείτε εδώ τη μάχη που δίνουν στην τηλεθέαση ''Γη της ελιάς'' και ''Σασμός'').

«Αυτό που είναι βασικό στο story μας φέτος είναι ότι μπαίνει πάρα πολύ έντονα το αστυνομικό στοιχείο και παράλληλα βλέπουμε ότι γίνεται πιο έντονο και το ερωτικό στοιχείο. Αυτός ο συνδυασμός μ’αρέσει πάρα πολύ, όπως και στη σεναριογράφο μας, την κ. Δημητρίου και νομίζω ντύνεται ωραία με το background της Μάνης. Ταιριάζει πολύ.

Θα με δείτε στους τίτλους αρχής και τέλους ως σκηνοθέτης. Δε θα μπω στη σειρά. Έχουμε αρκετούς πρωταγωνιστές που μπαίνουν. Κάποιοι είναι ως guest για μερικά επεισόδια και θα έχουμε και καινούργιες αφίξεις. Αν και βλέπουμε ότι θέλουμε τρίτη σεζόν και η σεναριογράφος μας το έχει ανοιχτό. Όμως αυτό θα το δούμε στην πορεία της χρονιάς, γύρω στα Χριστούγεννα.» είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Η σεναριογράφος μας το έχει...» - Η αποκάλυψη του Αντρέα Γεωργίου για την τρίτη σεζόν

Αποκλειστικό: Σεισμός στη Γη της Ελιάς - Ο Σωκράτης διεκδικεί τη μικρή Αγγελική