Από Στέλλα Μούτσιου

Παρακολουθώντας το σημερινό (6/10) επεισόδιο του Σασμού (δείτε εδώ τι συνέβη), το κοινό θέλησε να σχολιάσει για άλλη μία φορά την συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο έρωτάς τους δημιουργεί μεγάλη αγωνία, διότι ενώ θέλουν να είναι μαζί, είναι "απαγορευτικό", όμως κάθε φορά που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο τυχαία, υπάρχει "κάτι" στην ατμόσφαιρα.

Αυτό ακριβώς αισθάνονται και οι τηλεθεατές, οι οποίοι έβαλαν "φωτιά" στο Twitter και δεν σταμάτησαν να μιλούν για τους δύο πρωταγωνιστές.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό

Βόμβα στη σειρά - Χωρίζουν Βασιλική και Μαθιός

Στον Σασμό, ο φόβος για νέα βεντέτα όλο και μεγαλώνει και η Βασιλική φοβάται τις αντιδράσεις του Νικηφόρου, ενώ παράλληλα θυμώνει με τη στάση του Μαθιού και θεωρεί ότι εξαιτίας του ο γιος της έχει πάρει τα όπλα. Η κοπέλα, που θέλει να κρατήσει ήπιους τόνους, φτάνει στα όρια της και αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Μαθιό.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας: «Σε παρακαλώ, παιδί μου, φύγε και πήγανε σπίτι σου. Τι είναι αυτά που κάνεις; Έχεις τρελαθεί;», του λέει, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του: «Έχεις ξεχάσει ότι ο φονιάς του πατέρα μου είναι ακόμα ελεύθερος και κυκλοφορεί; Γιατί εγώ δεν το έχω ξεχάσει και θα τον βρω ό,τι και να γίνει», της απαντάει έξαλλος.

Λίγο αργότερα ο Νικηφορος έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όριά του: «Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ θα βρω τον φονιά του πατέρα μου και θα πληρώσει», του ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Σασμός Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος πηγαίνει στο Ηράκλειο, αλλά δεν αφήνει από πάνω το όπλο που κουβαλάει, φέρνοντας την Τζένη στο σημείο να πάρει τη Βασιλική να τη βοηθήσει και να του πει μια κουβέντα. Η Βασιλική τρελαίνεται που βλέπει το παιδί της να έχει μεταλλαχτεί έτσι και τα βάζει με τον Μαθιό: «Το παιδί μου δεν ήξερε από αυτά. Εσύ του έμαθες τα όπλα και σου το είχα πει. Θέλω να μείνει μακριά απ’ αυτά ο γιός μου. Φοβάμαι, Μαθιέ, κοίτα πώς κατάντησε! Να έχει πάνω του όπλο και να μιλάει για εκδίκηση. Κρίμα, γιατί νόμιζα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου», τον κατηγορεί έξαλλη.

Ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Την ίδια στιγμή όμως ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει τον Μανόλη, ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό: «Ισως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα. Μπορεί να μην πρέπει να γίνει ποτέ αυτός ο γάμος», μονολογεί.

Βασιλική Μαθιός χωρισμός

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος συνεχίζει να είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει τον θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν τη χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί και οι δυο τους φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό τα νέα: «Ετοιμαζόμαστε να χωρίσουμε με τη μάνα σου και να ξέρεις ότι η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις πράξεις σου. Η μάνα σου πιστεύει ότι εγώ σε έχω παρασύρει να γυρίζεις με το όπλο και ζητάς εκδίκηση. Ίσως και να έχει δίκιο, δεν ξέρω», του λέει καταρρακωμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί

Σασμός: «Έχω αρχίσει και ξεχνάω...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα