Από Στέλλα Μούτσιου

Στο σημερινό (6/10) επεισόδιο της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών", ο Πάρης αποκάλυψε την αλήθεια στην μητέρα του, Όλγα, για τον βιασμό της Αμαλίας και το Twitter ξεσηκώθηκε. Από τη μία εξαιτίας του ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν στέκει στα καλά του, όπως αναφέρουν, και από την άλλη εξαιτίας της γυναίκας που τον γέννησε, η οποία θέλει να τον καλύψει.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και κάποιοι, που υποστήριξαν πως ο ρόλος του, όσο κακός κι αν είναι, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δεν πρόκειται για κάτι που συνηθίζουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Πάρη από τον Παράδεισο των Κυριών

Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Κι ενώ η συνωμοσία εναντίον του Ντίνου στον Παράδεισο των Κυριών συνεχίζεται για να τον κλείσουν μέσα για τη δολοφονία του Αριστείδη, ένα ακόμα «όπλο» για να σκοτώσουν τον έρωτα της Αμαλίας γι’ αυτόν, μπαίνει σε εφαρμογή...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πάρης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναγκάζεται, μετά από πίεση της μητέρας του, να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: «Δεν φταίω εγώ, με προκάλεσε. Μου μίλησε άσχημα και θόλωσε το μυαλό μου», της ομολογεί.

Η Όλγα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Γωγώ Μπρέμπου για τον ρόλο της) μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Τι λες παιδί μου; Τι πήγες κι έκανες;», του λέει και αμέσως σκέφτεται ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του γιου της. Ωστόσο ένα τραγικό γεγονός θα την προλάβει.

Ο Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στη μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ευτυχώς οι γονείς του τον προλαβαίνουν λίγο πριν πεθάνει και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Αποστόλης όμως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός του γιου του εναντίον του Ντίνου και προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Θα πεις ότι αυτός, θολωμένος από τη ζήλια, πήγε να σε σκοτώσει. Το κατάλαβες;», του επισημαίνει. Την ίδια στιγμή η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη, αλλά εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ.

Την ίδια στιγμή η Όλγα, που μισεί την Αμαλία, δίνει μια νέα πληροφορία στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια: «Ξέρετε φαντάζομαι ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος! Δεν μπορεί να μην το γνωρίζετε, όλη η Αθήνα το ξέρει», τους λέει και φυσικά παθαίνουν σοκ. Μετά τα εγκαίνια ο Ντίνος με την Αμαλία συναντιούνται και εκεί έρχεται η μεγάλη ανατροπή, από την οποία ωφελείται η οικογένεια του Πάρη και ο Μπουραντάς. Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο: «Έμαθα κάποια πράγματα και θέλω να μου πείτε την αλήθεια. Τι ξέρετε για τον Ντίνο;», τους ρωτάει βουρκωμένη.

Η Βικτώρια φυσικά δεν χάνει καιρό και, δήθεν προβληματισμένη, της λέει: «Κοριτσάκι μου, δεν θέλαμε να σε στενοχωρήσουμε, γι’ αυτό δεν σου είπαμε τίποτα. Με τον τρόπο μας θέλαμε να σε απομακρύνουμε από αυτόν, αλλά εσύ μας παρεξήγησες. Είναι αλήθεια ό,τι άκουσες. Ο Παπακώστας είναι παντρεμένος. Παντρεύτηκε και στο εξωτερικό και η γυναίκα του είναι εκεί», είναι τα λόγια της.

Ο Παράδεισος των Κυριών Αμαλία

Την ίδια ώρα ο αστυνόμος Χρηστίδης, μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης για να του πάρει κατάθεση, ότι ο Ντίνος πήγε να τον δολοφονήσει, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο βλέπει τον Ντίνο και την Αμαλία. Η κοπέλα με όσα έχει μάθει είναι σοκαρισμένη και αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή του Ντίνου. Εκείνος, από την άλλη, δεν μπορεί να διανοηθεί τι έχει συμβεί και χώρισε έτσι ξαφνικά με την Αμαλία και όχι μόνο αυτό αλλά δεν θέλει ούτε καν να τον ακούσει.

Ο Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Στο μεταξύ η οικογένεια της Αμαλίας βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και αρχίζει πάλι να την πιέζει να παντρευτεί τον Πάρη, ο οποίος αναγκάζεται μετά από όλα αυτά να επισκεφθεί έναν ειδικό ψυχίατρο για να τον βοηθήσει. Η Αμαλία συνεχίζει να πιέζεται περισσότερο από τη Βικτώρια, ενώ αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο, ο οποίος αποφασίζει να ξεπεράσει την Αμαλία στους εφήμερους έρωτες της μιας βραδιάς...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο»

Σμαράγδα Αδαμοπούλου για τον Παράδεισος των Κυριών: «Υπάρχει μυστήριο και...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αριστείδη