Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' είναι εδώ και μία εβδομάδα στον αέρα του καναλιού και πραγματικά έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές με την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων.

Η παραγωγή έχει επιμεληθεί ενός πολύ αξιόλογου καστ, ενσωματώνοντας ακόμα και πρόσωπα, που έχουν παίξει σε θρυλικά σίριαλ. Ένα από αυτά είναι η Λουκία Παπαδάκη, η οποία την Πέμπτη 6/10 παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή ''ελένη'' αποθεώνοντας το Ρόδο (δείτε εδώ τις αποκλειστικές δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για τα επόμενα επεισόδια της σειράς).

Οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη για τη νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο''

«Το "Μαύρο Ρόδο" είναι μία φιλόδοξη και έντονη παραγωγή και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί. Είμαι πολύ χαρούμενη και για τη συνεργασία αλλά και για τους συνεργάτες. Η Κύρα μου αρέσει πολύ σαν ρόλος είναι πολυεπίπεδη!».

Αποκαλύπτεται η σχέση του Θέμη με την Πολυξένη στη σειρά

Δύο επεισόδια έχουν παίξει μόνο στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», ωστόσο ήδη φαίνεται πως πρόκειται για ένα σίριαλ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια είναι καταιγιστικές.

Δύο από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Θέμης Μαύρο Ρόδο

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - ασύλληπτο spoiler: Δεν είναι ανάπηρος και σίγουρα καθόλου αθώος! Όλη η αλήθεια για τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο: «Τα spoilers μένουν σε ανούσιο κουτσομπολιό!» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για την σειρά