Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (6/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη μιας και ένας θάνατος θα έρθει να αναστατώσει ιδιαίτερα τον Θωμά και τον Αλέξη.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στην Άγρια Γη

Ο Άρης, με τη βοήθεια του Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με τη Ρένα που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά.

Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του: «Δεν θέλω αυτόν τον άντρα εδώ, δεν μου αρέσει! Πιστεύω είναι ύπουλος και επικίνδυνος», υποστηρίζει.

Άγρια Γη εξελίξεις (6/10)

Ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση. Ο Άρης συνεχίζει να στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, ο Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του σε μια αγοραπωλησία.

Εκείνος δέχεται, αλλά από μια παράβλεψή του, ζημιώνει τον πελάτη του με τραγικές συνέπειες. «Έλα γρήγορα στο γραφείο! Σώσε με, έγινε κάτι τραγικό», λέει στον Στέφανο, ο οποίος τρέχει εκεί και τον βλέπει στα αίματα πάνω από το πτώμα του Αντωνάτου: «Τι έγινε; Τι έκανες», τον ρωτάει και βοηθάει τον αναστατωμένο Αλέξη να ξεφορτωθεί το πτώμα του πελάτη του, αλλά κρυφά κρατάει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο.

Άγρια Γη νέο επεισόδιο

Ο Αλέξης νιώθει ενοχές για τον θάνατο του Αντωνάτου και η συμπεριφορά του προκαλεί απορία και υποψίες στον Θωμά. Μια έρευνα του Λουκά στο γραφείο του Αλέξη σχετικά με τον εξαφανισμένο Αντωνάτο του προκαλεί ταραχή, ενώ όταν ανακαλύπτουν τελικά το πτώμα του Αντωνάτου, ο Θωμάς αναστατώνεται!

Η Όλγα συνεχίζει να θέλει να μάθει περισσότερα για τον Άρη και την οικογένειά του από τον Γιώργο, ενώ η Ελπίδα συμπαραστέκεται στη Ρένα και την καλεί να μείνει στον ξενώνα τους. Ο Άρης γνωρίζει τον Κωστή και τον πείθει να δεχτεί να ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπεία. Αυτό και μια στημένη αυτοθυσία του υπέρ της Όλγας, θα την κάνουν να τον εμπιστευθεί περισσότερο. Και την ίδια στιγμή, παρά τις παρεμβάσεις του Στέφανου, θα έρθει πιο κοντά στην Ελπίδα. Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να βρει κάτι σχετικά με την αναζήτησή του για τον αδελφό του Άρη.

Ο Άρης κλέβει το γραφείο της Όλγας

Ο Άρης βλέπει ότι εγκαθιστούν κάμερες έξω από το γραφείο της Όλγας και προβληματίζεται για το πώς θα μπει μέσα. Ζητάει κρυφά τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του Μιχάλη. Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο. Ο Στέφανος τον προειδοποιεί: «Θα καθυστερήσεις το διαζύγιο με την Ελπίδα... Μου χρωστάς», του υπενθυμίζει και ο Αλέξης ζητάει από την αδελφή του να το ξανασκεφτεί και εκείνη εξοργίζεται μαζί του. Ο Κωστής ζητάει από τη μητέρα του να μη χωρίσει με τον πατέρα του και όταν εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ο μικρός θυμώνει.

Ο Άρης έχει φορέσει το φούτερ του Βαγγέλη που δουλεύει στο κτήμα γιατί ξέρει ότι θα έχει άλλοθι για εκείνη την ώρα και μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Όλγας, όπου κλέβει χρήματα και τότε χτυπάει συναγερμός ενώ οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα. Ο Άρης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο Βαγγέλης θεωρείται ύποπτος για τη διάρρηξη. Ο Άρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι κι έτσι τη γλιτώνει. Από την άλλη, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να εξιχνιάσει τη διάρρηξη, αλλά μια φωτογραφία της με τον Γιώργο φτάνει ανώνυμα στον Αντώνη, προκαλώντας την έκπληξή του. Ο Αρης συμβουλεύει την Ελπίδα πώς να φερθεί στον Κωστή, κερδίζοντας όλο και περισσότερο τη συμπάθειά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή

Η ζωή με έναν αλκοολικό άντρα - Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''