Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σχέση του Ντίνου με την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών να μην πηγαίνει και τόσο καλά, ωστόσο στο αποψινό (6/10) επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA ο νεαρός επιχειρηματίας θα δεχθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Ντίνος δεν σταματάει να ψάχνει τι έχει γίνει στη ζωή του Αριστείδη και ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του, καθώς και ο ίδιος κινδυνεύει άμεσα, όπου ξαφνικά δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, γεγονός που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μια αιφνίδια επίσκεψή του λίγο αργότερα στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή.

Ο Ντίνος μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και το ερώτημα είναι αν τελικά καταφέρει να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα. Παράλληλα όμως ένα σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει θα είναι τεράστιες.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέο επεισόδιο 6/10

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης: «Ο δικός σου κατηγορείται για τον φόνο του Αριστείδη, δεν τα έμαθες;», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Παράλληλα ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του: «Σου το είχα ξαναπεί ότι δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι και όχι σπιούνους», του τονίζει. Την ίδια στιγμή στον «Παράδεισο» καταφθάνουν οι δύο αστυνόμοι, ο Θανάσης και ο Σωτήρης, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους.

Η Μιράντα μόλις τους βλέπει ταράζεται, αλλά αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να αποφύγει αυτή την τόσο τραυματική συνάντηση με το παρελθόν της. Οι στιγμές που ζει είναι δραματικές, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα δέχεται απειλές και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ωστόσο ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Την είδε με άλλο μάτι! Ο Ντίνος γίνεται ζευγάρι με την Μιράντα;

Ο Παράδεισος των Κυριών αποκλειστικό: Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο...