Από Ελένη Μήτση

Οι ανατροπές είναι κάτι που δεν σταματάει ούτε και στον δεύτερο κύκλο του Σασμού μιας και η καπετάνισσα τη μία ημέρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τη δολοφονία του Άγγελου και την άλλη τη βλέπουμε να αθωώνεται.

Και αφού ο πραγματικός ένοχος του γιατρού δεν είναι η Σταματάκη αλλά ο Κώστας, η Άσπα έχοντας απηυδήσει από όσα έχει διαπράξει o πρώην άντρας της αποφασίζει να βάλει μπροστά ένα σκοτεινό και αιματηρό σχέδιο.

H Άσπα και ο Παύλος βάζουν μπροστά ένα αιματηρό σχέδιο

Αυτός που διψάει για εκδίκηση, όπως και εκείνη δεν είναι άλλος από τον Παυλή, ο οποίος θα θέσει σε ετοιμότητα το σχέδιο θανάτου σαν αυτό του Βασίλη Σταματάκη, θέλοντας δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα στη φυλακή.

Σασμός Άσπα

Εντολή δολοφονίας για τον Κώστα στον Σασμό

Ο Παύλος είναι μπερδεμένος για τις επόμενες κινήσεις του, μέχρι που η Μαρίνα το μαθαίνει και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα: «Μην τολμήσετε και κάνετε τίποτα! Σας το λέω, δεν πρόκειται να μας ξαναδείτε!», τον προειδοποιεί. Ωστόσο η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της: «Θα το κάνω μόνη μου και δεν με νοιάζει. Ας μπω φυλακή για όλη μου τη ζωή. Αρκεί να πάρω εκδίκηση για ό,τι μου έχει κάνει», λέει στον Παύλο. Μέχρι πού μπορεί όμως να φτάσει;

Η Άσπα πιέζει συνεχώς τον Παύλο για να κάνει κάτι και τελικά ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εκεί που είχε στραφεί και στη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, στον παλιό του φίλο τον Ευθύμη. Την επόμενη μέρα ο Παύλος πηγαίνει στον Ευθύμη, ο οποίος εκπλήσσεται που ο Παύλος κυκλοφορεί ανοιχτά στην Κρήτη. Αφού οι δύο φίλοι μιλάνε για τη ζωή τους και τι έχει συμβεί, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

Σασμός Φαρμάκης

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός ανατροπή: Ένα ένα συνδέονται τα κομμάτια του παζλ - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εισβάλει στη σειρά και είναι γιος του...

Σασμός spoiler: Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου - Πιάνονται στα χέρια Μανώλης και Μαθιός