Από Ελένη Μήτση

Έναν απαγορευμένο έρωτα αναμένεται να δούμε στη σεζόν, που ξεκίνησε και στο Μαύρο ρόδο με την Ελισάβετ λίγο πριν χειροτονηθεί ως καλόγρια να ερωτεύεται τον Πέτρο, κάτι που φυσικά δεν προβλέπεται στη ζωή, που επέλεξε να ζήσει.

Ο φοιτητής από το πρώτο κιόλας επεισόδιο γνωρίζει την Ελισάβετ και δείχνει να μαγεύεται από την ομορφιά της. Μπορεί λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 να τον δούμε να έρχεται ερωτικά κοντά με πρόσωπο της οικογένειας της, αλλά παράλληλα κάτι ύπουλο ετοιμάζεται.

Οι συμφοιτητές του αντιλαμβάνονται, πως ο φίλος του κοιτάει κάπως τη μοναχή και ''πάνω στην πλάκα'' τον προκαλούν να την ''ρίξει''. Εκείνος ως γνωστός γόης, που σαγηνεύει πολλές δέχεται, παρ' όλο που για εκείνον υποβόσκει ένα πραγματικό ενδιαφέρον...

Το ανώριμο στοίχημα που Πέτρου με τους φίλους του στο Μαύρο ρόδο σχετίζεται με την Ελισάβετ

Η Ελισάβετ κινδυνεύει από το ύπουλο σχέδιο της μητριάς της, Πολυξένης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρεμιέρα είδαμε να κάνει το βράδυ της Δευτέρας 3/10 το Μεγάλο κανάλι με το ''Μαύρο ρόδο'' να συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τους βασικούς ήρωες μια πρωτότυπης ιστορίας.

Από τη μία το μοναστήρι, από την άλλη ένα φοιτητής αρχιτεκτονικής, που θα κλέψει καρδιές και τέλος ένα νυχτερινό κέντρο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς δεν είναι λίγοι οι ρόλοι, που θα βγάλουν κάτι το σκοτεινό.

Για τις συμπεριφορές της Θεοφανίας Παπαθωμά, ονόματι Πολυξένη έχουμε πάρει μια μικρή ιδέα. Το spoiler όμως, που θα σας δώσουμε πριν παιχτεί στην τηλεόραση είναι πως η γυναίκα, η μητριά της Ελισάβετ έχει οδηγήσει με τον τρόπο της την κοπέλα στο μοναστήρι και αυτό δεν είναι τίποτα.

Θα δούμε να βγάζει τον πιο σκληρό της εαυτό όταν καταλάβει, πως ο φίλος και φλερτ της κόρης της Όλγας, ο Πέτρος αντί για εκείνη ερωτεύεται την μοναχή Ελισάβετ. Η Πολυξένη λοιπόν, γίνεται μια αδίστακτη μάνα, καθώς θέλει για το παιδί της όλη την περιουσία του άντρα της αλλά και το καλύτερο αγόρι.

Πολυξένη Μαύρο ρόδο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι ένας και δύο - Οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών που παίζουν στο Μαύρο Ρόδο

Δυο γάμοι, δυο παιδιά κι ένας χωρισμός - Ο πρώην και ο νυν της «Ηγουμένης Φιλαρέτης» του Μαύρου Ρόδου, Κατερίνας Διδασκάλου