Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρεμιέρα είδαμε να κάνει το βράδυ της Δευτέρας 3/10 το Μεγάλο κανάλι με το ''Μαύρο ρόδο'' να συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τους βασικούς ήρωες μια πρωτότυπης ιστορίας.

Από τη μία το μοναστήρι, από την άλλη ένα φοιτητής αρχιτεκτονικής, που θα κλέψει καρδιές και τέλος ένα νυχτερινό κέντρο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς δεν είναι λίγοι οι ρόλοι, που θα βγάλουν κάτι το σκοτεινό.

Το ύπουλο σχέδιο που θα βάλει σε εφαρμογή η Πολυξένη του ''Μαύρου ρόδου''

Για τις συμπεριφορές της Θεοφανίας Παπαθωμά, ονόματι Πολυξένη έχουμε πάρει μια μικρή ιδέα. Το spoiler όμως, που θα σας δώσουμε πριν παιχτεί στην τηλεόραση είναι πως η γυναίκα, η μητριά της Ελισάβετ έχει οδηγήσει με τον τρόπο της την κοπέλα στο μοναστήρι και αυτό δεν είναι τίποτα.

Θα δούμε να βγάζει τον πιο σκληρό της εαυτό όταν καταλάβει, πως ο φίλος και φλερτ της κόρης της Όλγας, ο Πέτρος αντί για εκείνη ερωτεύεται την μοναχή Ελισάβετ. Η Πολυξένη λοιπόν, γίνεται μια αδίστακτη μάνα, καθώς θέλει για το παιδί της όλη την περιουσία του άντρα της αλλά και το καλύτερο αγόρι... (δείτε εδώ από ποιο γνωστό σίριαλ γνωρίσαμε την Όλγα, κόρη της Πολυξένης).

Πολυξένη Μαύρο ρόδο

Όσα θα δούμε να κάνει η μητριά της Ελισάβετ στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10

Μετά την αποθέωση του πρώτου επεισοδίου του από το Twitter, το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει την Τρίτη (4/10) με καταιγιστικές εξελίξεις και τη μεγάλη επιστροφή της Ελισάβετ στο χωριό της και στο πατρικό της σπίτι.

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Μαύρο Ρόδο "πάτησε" τον Σασμό - Τα νούμερα τηλεθέασης για την χθεσινή 3/10 του πρεμιέρα

Μαύρο Ρόδο: «Αν έρθει μία Σταμίρη και γυρεύει μία Μυρσίνη...» - Η πρεμιέρα έφερε στο Twitter μνήμες από τις Άγριες Μέλισσες και έγινε χαμός