Από Στέλλα Μούτσιου

Την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει ο κακός χαμός στους Παγιδευμένους, αλλά οι τηλεθεατές δεν φαίνονται καθόλου προετοιμασμένοι, διότι έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους. Ότι κι αν συμβαίνει, ο Εισαγγελέας Δημήτρης, ή αλλιώς Μιχάλης Λεβεντογιάννης, "κλέβει" τις εντυπώσεις και αποσυντονίζει τον γυναικείο πληθυσμό.

Επομένως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σχόλια για τον ηθοποιό και την Δευτέρα 3/10, την ημέρα της προβολής του νέου επεισοδίου.

"Χαμός" στο twitter με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους Παγιδευμένους

Θρήνος για την οικογένεια Ροδίτη - Πεθαίνει ακαριαία...

Η οικογένεια Ροδίτη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση στους Παγιδευμένους, καθώς μόλις έμαθαν πως η μικρή τους κόρη, Μυρτώ, δολοφονήθηκε και κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο. Πέρα από την αδερφή της, Άννα, η οποία παλεύει να μάθει την αλήθεια, η μητέρα της δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα, ενώ ο πατέρας της, Κοσμάς, όσο κι αν φαίνεται πως τα καταφέρνει, η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό.

Όταν ο Αλέκος συνειδητοποίησε πως ο γιος του είναι ο δολοφόνος, για να τον σώσει, ενοχοποιήσε τον Θοδωρή, ο οποίος βρίσκεται στη φυλάκη. Έτσι, θεώρησε πως η οικογένεια Μαρκέτου θα διέκοπτε τις έρευνες και η οικογένεια του θύματος θα αποδεχόταν τον πραγματικό φονιά.

Όμως, ο Θοδωρής θα βγει από την φυλακή, με αποτέλεσμα ο Κοσμάς να μην μπορεί να ησυχάσει αν δεν τον κάνει να πληρώσει, καθώς είναι σίγουρος πως εκείνος δολοφόνησε την Μυρτώ, παρά το γεγονός πως για να βρίσκεται έξω σημαίνει ότι αποδείχθηκε το αντίθετο.

Όταν, λοιπόν, ο Θοδωρής αποφυλακιστεί, ο μόνος που τον περιμένει έξω είναι ο Κοσμάς, ο οποίος θα τον αρπάξει και θα τον οδηγήσει σε μια αποθήκη. Εκεί, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, με τον άτυχο πατέρα να κρατά ένα όπλο. Ο Κοσμάς ουρλιάζει πως μόνο εάν τον δει νεκρό θα ησυχάσει και έτσι οπλίζει και ορμά στον Θοδωρή.

Παγιδευμένοι Κοσμάς

Ο Θοδωρής θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να σωθεί και αφού πέφτουν και οι δύο στο έδαφος και μάχονται, κάποιος πατά την σκανδάλη και ο Κοσμάς βρίσκει τραγικό θάνατο. Ο Θοδωρής αυτή τη φορά γίνεται πραγματικός δολοφόνος και η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για άλλο ένα μέλος της.

Ο Σπύρος είναι ο πρώτος που θα αντικρίσει τον γιο του με αίματα και εκεί είναι που θα αντιληφθεί πως τώρα η κατάσταση είναι σοβαρή και πως έχουν παγιδευτεί σε μία νέα υπόθεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - αποκάλυψη βόμβα: Τα είχε και με την αδερφή της γυναίκας του; Ο Νίκος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Μυρτώς

Παίζει στους «Παγιδευμένους» και ο ρόλος του είναι "σκοτεινός" - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Βραχάλη