Από Στέλλα Μούτσιου

Η δολοφονία της Μυρτώς έχει προκαλέσει χάος στη ζωή των πρωταγωνιστών της σειράς "Παγιδευμένοι", όμως το κοινό γνωρίζει ήδη ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το φρικτό έγκλημα, καθώς στο tv-24.gr ανακοινώθηκε μέρες πριν.

Τι σχέση έχει, όμως, ο μουσικός Στέφανος Κορκολής με τον φόνο και τον θύτη; Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η λύση της υπόθεσης παρουσιάζεται μέσα από το τραγούδι που σιγοτραγουδάει η Άννα "Ο Άγγελός μου", το οποίο η Μυρτώ αφιέρωνε στην αδερφή της.

Πως συνδέεται ο Στέφανος Κορκολής με τον δολοφόνο των Παγιδευμένων

Παγιδευμένοι

Δημιουργός αυτού είναι ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος ταυτόχρονα έχει επιμεληθεί και την μουσική του σίριαλ, με αποτέλεσμα να γίνεται "συνεργός". Παρόλα αυτά, η εξέλιξη της ιστορίας όταν αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της μικρής, δεν θα είναι απλή. Η αποκάλυψη του δεν συνεπάγεται αυτόματα και την σύλληψη του, ενώ τα νέα εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα οδηγήσουν τους ήρωες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλού.

Αποκάλυψη βόμβα: Τα είχε και με την αδερφή της γυναίκας του; Ο Νίκος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Μυρτώς

Το ερώτημα είναι ένα και δεν ξέρουμε και αν θα απαντηθεί. Γνώριζε τελικά κανείς ποια πραγματικά ήταν η Μυρτώ από τους Παγιδευμένους; Καθώς προχωρούν τα επεισόδια, ραγδαία προχωράνε και οι εξελίξεις, και όσα έρχονται στο φως σχετικά με την διπλή ζωή της νεαρής, η οποία ήταν κυριολεκτικά σαν μία άλλη προσωπικότητα.

Στα επεισόδια της εβδομάδας, οι εξελίξεις θα μας κόψουν την ανάσα μιας και κάποια πράγματα τα βλέπαμε να έρχονται, κάποια άλλα όμως είναι τόσο αρρωστημένα που δεν θα μας περνούσαν καν από το μυαλό, την ώρα που η οικογένεια Ροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν ακόμη θάνατο...

Ξέραμε ότι δεν είναι και το πιο πιστό άτομο στις σχέσεις του, αλλά δεν φανταζόμασταν πως ήθελε την Μυρτώ, και οι δυο τους είχαν αναπτύξει ένα ερωτικό δέσιμο κατά κάποιο τρόπο. Η υπόθεση άρχισε να γίνεται περίεργη όταν πέθανε η Μυρτώ και ο ίδιος άρχισε να φέρεται παράξενα ενώ μάλιστα ζητούσε από την κόρη του να τον βοηθήσει να διαγράψει κάποιες συνομιλίες.

Παγιδευμένοι

Στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της, και τότε οι αρχές να το πήγαν στο τμήμα όπου και παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν την είδε το βράδυ που την δολοφόνησαν. Όμως το γεγονός πως δεν έχει άλλοθι τον καθιστά νο1 ύποπτο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος Μαρκέτος αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια - Μαθαίνει καταλάθος για...

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης και η Άννα αποφασίζουν να ενωθούν την ώρα που ένας άντρας εισβάλλει στο σπίτι του Μαρκέτου