Από Στέλλα Μούτσιου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός" θα είναι συγκλονιστικές, όμως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της εβδομάδας θα "ανάψουν" τα αίματα. Η Καλλιόπη θα συναντήσει για πρώτη φορά την Εισαγγελέα και θα της ξυπνήσουν μνήμες που θα ήθελε να έχει ξεχάσει προ πολλού.

Η συνάντηση της Καλλιόπης και της Αιμιλίας στο σημερινό (3/10) επεισόδιο του Σασμού

Ο λόγος για την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία δεν είναι μία άγνωστη γυναίκα για την καπετάνισσα. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, αφού πρόκειται για την πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη. Όσο μεγάλο κι αν είναι, λοιπόν, το σοκ αρχικά, θα έρθουν αρκετά κοντά και η σχέση τους θα απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό.

Η πιέζει την σκληρή μάνα και έτσι εκείνη την οδηγεί σε αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το σίριαλ.

Σασμός Αμαλία

Έκτακτη σύσκεψη του ALPHA για την αγαπημένη σειρά

Περίπου δύο εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, και ήδη έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Από τη μία λόγω της εντυπωσιακή τηλεθέασης που σημειώνει και από την άλλη λόγω των συχνών αλλαγών που γίνονται στο πρόγραμμά του.

Παρόλο που επίσημα ο Σασμός προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη, μέσα στις εβδομάδες που έχουν περάσει έχουμε παρατηρήσει αρκετές αλλαγές, οι οποίες οφείλονται στους αγώνες ποδοσφαίρου που έχει κλείσει το κανάλι.

Σασμός μέρες προβολής

Βλέποντας λοιπόν τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν τα έκτακτα επεισόδια του Σασμού που παίζονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι άνθρωπο του ALPHA συνεδρίασαν προκειμένου να αποφασίσουν τι πρόκειται να γίνει με τη σειρά.

Έτσι, αποφασίστηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί ένα επεισόδιο του Σασμού τα βράδια της Κυριακής προκειμένου να «χτυπήσουν» τη Γη της Ελιάς που παίζει 7/7 καθώς και το The Voice του ΣΚΑΪ που χθες (2/10) έκανε πολύ δυναμική πρεμιέρα.

Σασμός αλλαγή προγράμματος

Προς το παρόν η απόφαση δεν είναι οριστική και το πιο πιθανό είναι το κανάλι να βάλει δοκιμαστικά τον Σασμό σε αυτή τη ζώνη αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να την χρησιμοποιήσει απλώς σαν back up για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Να τον θρηνούμε σαν να ήταν νεκρός;!» - Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του...

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά