Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά το Κόκκινο Ποτάμι που εξέπληξε θετικά το κοινό, τη σκυτάλη πήρε η σειρά "Μία νύχτα του Αυγούστου", η οποία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά και οι τηλεθεατές φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, το καστ, όλα είναι επιλεγμένα με τέτοια λεπτομέρεια που οι φανατικοί κατάφεραν να προσέξουν, γι' αυτό και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο καλή προσπάθεια είναι αυτή, ιδιαίτερα από το κανάλι της ΕΡΤ.

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του "Μία νύχτα του Αυγούστου"

Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά

Έχουν πάρει φωτιά οι πρεμιέρες στα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί»,ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στανκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία νύχτα του Αυγούστου: Στα backstage της νέας σειράς της ΕΡΤ - Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

«Έχω φάει πολύ ξύλο τα ξημερώματα!» - Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»