Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η Αναστασία Παντούση να είχε κάνει ήδη κάποια spoilers πριν από την πρεμιέρα της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι", ωστόσο το κοινό δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένο για το κλάμα που θα έριχνε από τις πρώτες κιόλας σκηνές.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, δηλαδή, το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, τα σχόλια στο Twitter "έπεσαν" βροχή και οι περισσότεροι μιλούσαν για το γεγονός πως δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό να πουν, αν και ορισμένοι περίμεναν πως δεν θα ήταν τόσο ωραία αυτή η σεζόν όσο και η πρώτη.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα του Κόκκινου Ποταμιού

Τα πάνω κάτω με το νέο ζευγάρι της σειράς

Μπορεί όσα θα δούμε απόψε να μας σοκάρουν στο Κόκκινο Ποτάμι, καθώς οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα είναι ακόμη πιο περίπλοκες, το γεγονός, όμως, πως μπαίνει στη σειρά άλλο ένα ζευγάρι είναι άξιο αναφοράς, διότι ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός.

Το νέο ζευγάρι που εισβάλει στο Κόκκινο Ποτάμι

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, κυνηγώντας ένα μεγάλο όνειρο. Ο λόγος για την Ρωξάννη, που υποδύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Αριστείδη, τον οποίο υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης. Είναι δύο άνθρωποι μέσης ηλικίας, που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, είναι πλούσιοι και φτάνουν εκεί με στόχο να αποκτήσουν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα κέρδη.

Το Κόκκινο Ποτάμι

Είναι οι μοναδικοί ήρωες της που μεταναστεύουν οικειοθελώς και επειδή δεν βιώνουν τις ταλαιπωρίες όλων των υπολοίπων και είναι προετοιμασμένοι να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Είναι οι πρόδρομοι των μελλοντικών βιομηχάνων και εκπρόσωποι της αστικής τάξης της σειράς, ενώ μάλιστα θα εισάγουν στην Ελλάδα ένα προϊόν, που κανείς έως τότε δεν γνώριζε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: «Έχω δεθεί πολύ με...» - Μία ανάσα πριν την μεγάλη επιστροφή η Αναστασία Παντούση "ανοίγει τα χαρτιά της"

Aποκλειστικό: «Στο Κόκκινο Ποτάμι η σχέση του Δημοσθένη με την Ιφιγένεια θα...»