Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην Elif μετά το γεγονός πως ο Κερέμ ανακάλυψε την αλήθεια για τον αδερφό που του έκρυβαν τόσα χρόνια. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρον έχει και η ιστορία αγάπης της Μελέκ και του Μαχίρ, ο οποίος θα της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Όλα όσα θα δούμε στην Elif τη Δευτέρα 3/10

Επεισόδιο 1154

Ένας άντρας αναζητά τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Μελέκ μαθαίνει τι έγινε με τον Κερέμ και την Ασλί από την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ μαθαίνει επίσης ότι ο Ακίν θα πάει στην Ισπανία για τρεις μήνες και απογοητεύεται. Όμως όλα αλλάζουν στη διάθεσή της όταν της χαρίζει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος που πρέπει να πει ψέματα στη Μελέκ, γι' αυτό αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ο Μαχίρ μιλάει στη Μέλέκ για τα αισθήματά του αλλά εκείνη δεν μπορεί να του απαντήσει αμέσως. Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη και ψάχνει για το χαρτί που λείπει από το ημερολόγιο της Ματσιντέ.

Elif

Η Χουμεϊρά εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ ότι δεν πρέπει να είναι αγενής με τον Μουράτ, καθώς είναι αδερφός τους εξ αίματος. Όμως ο Κερέμ δεν φαίνεται πεπεισμένος για αυτό. Η Χουμεϊρά ζητάει από τον Μουράτ να κάνει τεστ DNA και εκείνος τηλεφωνεί αμέσως στην Κιγιμέτ και απαιτεί περισσότερα χρήματα, αν θέλει να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι της. Ο Μουράτ φοβάται ότι ο Λεβέντ τον υποψιάζεται

Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε

Τις δέκα συγκλονιστικές σκηνές που θα σας καθηλώσουν μέχρι το οριστικό φινάλε της σειράς «Elif» σας παρουσιάζει αποκλειστικά το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, ενώ καταιγιστικές είναι και οι εξελίξεις στην τουρκική σειρά «Άπιστος».

Η πορεία προς το τέλος της Κιγιμέτ έχει αρχίσει και όλα τα μυστικά του παρελθόντος θα βγουν στο φως. Ποιοι θα ευτυχήσουν στο τέλος και ποιοι θα ζήσουν τον απόλυτο πόνο;

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Κιγιμέτ απάγει την Ελίφ

Elif απαγωγή

Η Μελέκ ύστερα από όσα έζησε αποφυλακίζεται και καταφέρνει να βρεθεί και πάλι με την κόρη της. Παρότι η Κιγιμέτ καραδοκεί, η Μελέκ είναι αποφασισμένη βήμα - βήμα να την ξεσκεπάσει και να καταλάβουν όλοι τον αδίστακτο χαρακτήρα της.

Έτσι αποφασίζει να πάει να την καταδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Η Κιγιμέτ φροντίζει να την εμποδίσει με το να απαγάγει την Ελίφ. Αυτό αναγκάζει τη Μελέκ να κάνει πίσω, υποχρεώνοντας όμως την Κιγιμέτ να της υποδείξει πού είναι το παιδί της. Ο Μαχίρ όμως έχει προλάβει να σώσει τη μικρή και όταν οι δύο γυναίκες βρίσκονται στην άδεια αποθήκη, η Μελέκ πλακώνει στο ξύλο την Κιγιμέτ απειλώντας την πως αν πάθει κάτι η κόρη της θα τη σκοτώσει.

Η Χουμεϊρά διώχνει την Κιγιμέτ

Elif η Χουμεΐρά διώχνει την Κιγιμέτ

Μετά την απαγωγή της Ελίφ, η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πει τα πάντα στη Χουμεϊρά με σκοπό να τη βοηθήσει. Ετσι της εξιστορεί τα πάντα από την αρχή, αποκαλύπτοντάς της πως η Κιγιμέτ ήταν εκείνη που έκανε κακό στη Ματσιντέ και έκλεισε την ίδια στη φυλακή. Παράλληλα της λέει πως έφτασε στο σημείο να απειλεί την Ελίφ και να την απαγάγει. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και γίνεται έξαλλη. Μαζί με τον Λεβέντ ψάχνουν το παρελθόν της και ανακαλύπτουν πως έχει έναν γιο. Υστερα από όλα αυτά, η Χουμεϊρά τη διώχνει από την έπαυλη, αλλά η Ματσιντέ, που δεν έχει ιδέα για όσα γίνονται, τη γυρίζει πίσω.

Ο Κερέμ κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασλί

Κερέμ ερωτική εξομολόγηση στην Ασλί

Οι σχέσεις του Κερέμ και της Ασλί από τότε που η Μελέκ είχε φυλακιστεί είναι τεταμένες. Μάλιστα ο Κερέμ, ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύει πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στην Ασλί και τον Μαχίρ και αυτό τον κάνει να φέρεται άσχημα στην κοπέλα, ώσπου εκείνη αντιδράει και αφού παραιτείται, στη συνέχεια του ζητάει να μην τον ξαναδεί μπροστά της. Ενα πρωί εκείνος αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά.

Ο ψεύτικος γιος της Κιγιμέτ

Elif Κιγιμέτ ψεύτικος γιός

Καθώς η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ συνεχίζουν τις έρευνες για το παρελθόν τής Κιγιμέτ, ανακαλύπτουν πως εκείνη έχει έναν γιο. Οταν ζητούν εξηγήσεις από την ίδια, εκείνη λέει ψέματα πως δήθεν το παιδί αυτό έχει πεθάνει και πως ήταν το εξώγαμο του άντρα τής Ματσιντέ. Σύντομα όμως η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο γιος αυτός ζει και έχει βαλθεί να τον βρει. Η Κιγιμέτ ενημερώνει σχετικά τον Μαχίρ και τους παρουσιάζουν κάποιον άγνωστο τον οποίο πληρώνουν για να πει ψέματα. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πει όσα έμαθε στον Κερέμ και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει έναν άγνωστο αδελφό.

Η Ματσιντέ δίνει περιουσία στην Ελίφ

Elif Ματσιντέ

Η Μελέκ καταφέρνει να βρει στα πράγματα της Κιγιμέτ τη σκισμένη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, όπου αναφερόταν στη Μελέκ και την Ελίφ και πως τις ψάχνει. Εκείνη σοκαρισμένη, πηγαίνει να βρει τη Ματσιντέ και αφού της δίνει τη σελίδα στη συνέχεια της λέει πως εκείνη είναι η γυναίκα του Γιουσούφ που ψάχνει. Η Ματσιντέ συγκινείται! Στη συνέχεια ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα δώσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας στην Ελίφ, καθώς θέλει να αποκαταστήσει με αυτόν τον τρόπο την αδικία που έγινε πριν από πολλά χρόνια στον Γιουσούφ και την οικογένειά του.

Οι Χακτανίρ φαλιρίζουν!

Elif χρεοκοπούν οι Χαντακίρ

Η Ράνα για ακόμα μία φορά βάζει στόχο να πάρει όλες τις μετοχές των Χακτανίρ και να τους αφήσει κυριολεκτικά στον άσο. Η Κιγιμέτ πλησιάζει τη Ράνα προκειμένου να της ζητήσει να δώσει τις μετοχές της. Εκείνη αρνείται και τότε η Κιγιμέτ φροντίζει να την απειλήσει. Λίγες ημέρες αργότερα, η Ράνα συναντάει την Κιγιμέτ και της δίνει ένα μέρος των μετοχών, όμως την προειδοποιεί πως είναι η πιο κακή επένδυση που έχει σκεφτεί να κάνει. Και πράγματι την επόμενη μέρα οι Χακτανίρ φαλιρίζουν καθώς επένδυσαν σε μια αμερικανική εταιρεία που δεν υπάρχει, ενώ η Ράνα που το έστησε όλο αυτό ετοιμάζεται να το σκάσει στο εξωτερικό πάμπλουτη.

Ο Κερέμ επιτίθεται στον Μαχίρ

Elif ο Κερέμ επιτίθεται στον Μαχίρ

Ο Κερέμ είναι συγκλονισμένος που έχασε τα πάντα από δικό του λάθος και αποχαιρετάει τους εργαζομένους του. Στη συνέχεια πηγαίνει μια βόλτα με τον Μαχίρ, τον οποίο ευχαριστεί που του στάθηκε και τον στήριξε. Οταν του λέει πως τον βλέπει σαν αδελφό, ο Μαχίρ του ομολογεί την αλήθεια. Οτι δηλαδή είναι ο πραγματικός γιος της Κιγιμέτ και πως είναι αδέλφια. Η αντίδραση, όμως, του Κερέμ δεν είναι αυτή που περίμενε, αφού εκείνος του επιτίθεται και τον βρίζει, ενώ του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του από εδώ και στο εξής.

Ο Σαφάκ διώχνει την έγκυο Ζουλιντέ

Elif ο Σαφάκ διώχνει την Ζουλιντέ

Η Λεμάν συμμαχεί και πάλι με τον Τουφάν προκειμένου να χωρίσουν ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Κι ενώ Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ, εκείνη καταφέρνει να την αποφύγει. Η Λεμάν όμως κλέβει τα χρυσαφικά της κοπέλας, τα δίνει στον Τουφάν και στη συνέχεια λέει ψέματα στον Σαφάκ πως η Ζουλιντέ τα έδωσε. Ο Σαφάκ θυμώνει με τη Ζουλιντέ παρά τις προσπάθειές της να αποδείξει το αντίθετο. Εκείνος της ζητάει να χωρίσουν και εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει με τον γιο της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της διαλύθηκε ξανά, τη στιγμή μάλιστα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Λεμάν κλαίγοντας λέει στον Σαφάκ πως εκείνη τα έστησε όλα και εκείνος φεύγει τρέχοντας για να σταματήσει τη Ζουλιντέ και έτσι γίνονται ξανά όλοι οικογένεια.

Η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Ματσιντέ

Elif η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Ζουλντέ

Η Κιγιμέτ, με την απειλή του όπλου, αναγκάζει την αδελφή της να την ακολουθήσει στο γκαράζ του σπιτιού. Ο Κερέμ βλέποντας τη μητέρα του να απειλείται μπαίνει μπροστά και προσπαθεί να συνετίσει τη θεία του. Η Κιγιμέτ είναι εκτός εαυτού, κλαίει και ουρλιάζει πως όλα της ανήκουν. Ο Μαχίρ εμφανίζεται και εκείνη του αποκαλύπτει πως δεν είναι εξώγαμο παιδί του Χακτανίρ και πως τόσα χρόνια του έλεγε ψέματα για να τον κάνει μέρος του σατανικού σχεδίου εκδίκησης που ετοίμαζε. Ο Μαχίρ πάει να πάρει το όπλο από την Κιγιμέτ, αλλά εκείνη τον πυροβολεί στο χέρι, ενώ εκτός αυτού πυροβολεί τον Κερέμ και σκοτώνει τη Ματσιντέ. Αργότερα,η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει τη σατανική γυναίκα.

Μαχίρ, Μελέκ και Ελίφ ευτυχισμένοι στο τέλος

Elif Μελέκ και Μαχίρ μαζί

Η Χουμεϊρά θρηνεί τη μητέρα της, ενώ ζητά από τον Κερέμ να κρατήσει δυνάμεις για να σωθεί. Εκεί φτάνει και η Ασλί συγκλονισμένη, ενώ η Μελέκ αγκαλιάζει τη φοβισμένη Ελίφ. Το ασθενοφόρο παίρνει τον τραυματισμένο Κερέμ, ενώ ο Μαχίρ αγκαλιάζει τη Μελέκ και την Ελίφ. Αυτή είναι και η τελευταία σκηνή της σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Η Χουμεϊρά συναντά τον Kερέμ στο πάρκο - H ζωή του αλλάζει για πάντα!

Elif: H Χουμεϊρά παίρνει την μεγάλη απόφαση και αποκαλύπτει τα πάντα στον Κερέμ

TAGS