Από Στέλλα Μούτσιου

Πολύ σύντομα θα γίνει μεγάλος χαμός στα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς και το ενδιαφέρον θα στραφεί και στο Αφεντικό, το οποίο αν και δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα, έχει δείξει το πρόσωπό του και φαίνεται πως ο ρόλος του θα είναι καθοστικός για τις εξελίξεις.

Ο ίδιος υνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο και εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των "από πάνω". Το κύκλωμα για αυτόν είναι η ίδια η ζωή του. Δεν είναι απλά ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου, αλλά αντιθέτως υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω του και οι πράξεις του κάνουν πραγματικά κακό στα θύματά του.

Το Αφεντικό παίρνει πίσω την εντολή του για την Ράινα στη Γη της Ελιάς

Το Αφεντικό, λοιπόν, να δίνει εντολή να μην πεθάνει ακόμα η Ράινα που δουλεύει ως χορεύτρια στο στριπτιτζάδικο, με την οποία διατηρεί μία σχέση πέρα από επαγγλεματική, καθώς υποστηρίζει πως μπορεί ακόμα να τους χρησιμεύσει για τα σχέδιά τους, ενώ βοηθάει παράλληλα στο να γεμίζει το μαγαζί με κόσμο και χρήμα.

Γη της Ελιάς Ράινα

Θανάσιμος κίνδυνος για την Αθηνά - Τη μαχαιρώνουν και...

Μετά τον χαμό που προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο στα social media, η Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε (2/10) με καταιγιστικές εξελίξεις. Η Αθηνά είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά, και μία επίθεση που δέχεται μέσα στη φυλακή θέτει τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο.

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Αποστόλη Τότσικα - Η επική τούμπα που "τρέλανε" το Tik Tok

Στη σειρά δείχνει το σκληρό της πρόσωπο - Η συμπεριφορά της Αφροδίτης Λιάντου πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς