Από Στέλλα Μούτσιου

Τις προάλλες ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την άφιξη ενός νέου ηθοποιού στα γυρίσματα της σειράς Γη της Ελιάς. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο Μπρούσκο.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σωκράτη, τον πατέρα της μικρής Αγγελικής, ο οποίος θα έρθει στην Μάνη με στόχο να πάρει πίσω το παιδί του. Η παρουσία του θα προκαλέσει "αναταραχή" και θα φέρει μεγάλη ανησυχία στον Μάνο και την Μαρίνα, καθώς η θέση τους είναι πολύ λεπτή και δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί κανείς ένα τέτοιο ζήτημα.

Η επική τούμπα του Αποστόλη Τότσικα στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Τα γυρίσματα του, λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης μοιράστηκε με το κοινό του στο Tik Tok μία επική τούμπα του συνεργάτη του την ώρα που υποτίθεται πως μιλούσε στο τηλέφωνο.

@georgiou82

Πρόβα gone wrong! #αποστολης #τοτσικας

♬ original sound - Andreas Georgiou

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μετά τον χαμό που προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο στα social media, η Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε (2/10) με καταιγιστικές εξελίξεις. Η Αθηνά είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά, και μία επίθεση που δέχεται μέσα στη φυλακή θέτει τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο.

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νυχτοπερπατήματα για την Ιφιγένεια Τζόλα - Τα «έσπασε» μέχρι το πρωί χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου

Γη της ελιάς - spoiler: Περιλήψεις και φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια της εβδομάδας (3-7/10)