Από Πέννυ Μαστοράκου

Με κομμένη ανάσα περιμένουμε, μετά την έκτακτη αλλαγή των συντελεστών της σειράς, το επεισόδιο του Σαββάτου 1/20 στον Σασμό, καθώς έφτασε η μέρα που περιμέναμε όλοι αγωνιωδώς, με την αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη σε όλο το χωριό αλλά και στον Αστέρη!

Το σπίτι των Βρουλάκηδων γεμίζει πάλι χαρά, όχι όμως από όλους, για την επιστροφή του "πνιγμένου", και των Σταματάκηδων με φόβο για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μετά την επιστροφή του η οποία μόνο για καλό δεν είναι, αφού γυρεύει αίμα..

Ο Μαθιός έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα

Ο Μαθιός μετά την αποφυλάκισή του και το άκουσμα της είδησης πως η μητέρα του έγινε φόνισσα για χάρη του, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, και η Βασιλική βρίσκεται σε απελπισία καθώς τον βλέπει να καταρρέει. Σε μία στιγμή αδυναμίας, τον ρωτά για ποιο λόγο θεωρεί πως έκανε το φονικό, και εκείνος αποκρίνεται με βλέμμα καθηλωτικό πως φταίει! Θα λυγίσει και θα τα πει όλα; Η συνέχεια στις οθόνες σας...

2 σκοτεινοί χαρακτήρες της νύχτας στο πλευρό του Παύλου για να εκτελέσουν κάθε του επιθυμία

Όσοι νομίζουν ότι ξέρουν καλά τη συνέχεια στη σειρά του Σασμού είναι βαθιά γελασμένοι, αφού η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη ήταν μόνο η αρχή με εκείνον να φέρνει και άλλα πρόσωπα μαζί του.

Ο σκοπός είναι ένας και αυτή είναι μόνο η εκδίκηση από του Σταματάκηδες, κάτι που ορκίστηκε ο Παύλος σε μία ανατριχιαστική στιγμή. Έτσι λοιπόν, ο Παυλής για να βάλει μπροστά το σχέδιο του, σε πρώτη φάση θα πλησιάσει έναν φίλο του από παλιά τον Ευθύμη. Ο πλέον ιδιοκτήτης μπαρ, έχει κάνει φυλακή καθώς είχε ενασχόληση με όπλα.

Ο σκοτεινός αυτός τύπος έχει ως δεξί του χέρι τον Πάνο, τον οποίο θα υποδυθεί στα νέα επεισόδια ο Μανώλης Γεραπετρίτης. Πρόκειται για έναν ακόμη ρόλο, που θα βρίσκεται βαθιά στην παρανομία, όποια και είναι αυτή, που θα φαντάζεται ο Ευθύμης.

Γεραπετρίτης Σασμός

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει και με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, μιας και θα του ζητηθεί...

Σασμός Αλεξανδρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου - Στιγμές αγωνίας για Τζένη και Βασιλική

Αλαλούμ με τον Σασμό - Η έκτακτη απόφαση του ALPHA για την αγαπημένη σειρά