Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλοι χαροπαλεύουν και ορισμένοι παλεύουν να ξεπεράσουν μερικούς ανθρώπους και καταστάσεις στον Άπιστο. Πιο συγκεκριμένα, Ο Σελτζούκ και η Νιλ έρχονται σε δύσκολη θέση την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους εξαιτίας του παρελθόντος του πρώτου.

Αφού παντρευτούν βιαστικά, ο Σελτζούκ θα προτείνει στη Νιλ να φύγουν μαζί για ένα ταξίδι του μέλιτος. Εκείνη, γεμάτη χαρά κι ενθουσιασμό, θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να φύγει μακριά με τον καλό της. Όμως, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το ζευγάρι θα πιάσει κουβέντα με ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο περιμένει μωρό.

Προβλήματα στον γάμο του Σελτζούκ και της Νιλ

Ο Σελτζούκ θα κάνει την ανοησία να δηλώσει πως θα γίνει κι εκείνος πατέρα, από άλλη γυναίκα και η σύντροφός του θα έρθει σε δύσκολη θέση, αφού οι συνομιλητές τους θα αρχίσουν να την κοιτούν περίεργα. Αυτό θα την οδηγήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα κατά του συζύγου της λέγοντάς του πως μια ζωή θα ζει στη σκιά της πρώην του και πως δεν αντέχει άλλο να είναι στο περιθώριο.

Άπιστος

Όσο κι αν θέλει να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει τη ζωή της με τον άνθρωπό της χωρίς προβλήματα, δεν τα καταφέρνει, καθώς μέσα της υποφέρει και έτσι το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9

Επεισόδια γεμάτα ύπουλα σχέδια είναι όσα έχουμε παρακολουθήσει τελευταία στη σειρά ''Άπιστος'' με το νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 30/9 να προβάλλει όσα ετοιμάζει η Ασιγιά μετά την παραμονή της...

Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Η υποψηφιότητά της για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα. Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά χτυπά φλέβα και η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτος θρήνος στον Άπιστο - Πέφτει νεκρός ο...

Άπιστος: Ο Βολκάν παρανοεί! Βλέπει τον Αράς κοντά στον γιο του και τα χάνει