Από Ελένη Μήτση

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Η συνάντηση της Αργυρούς με τον Αστέρη θα φέρει τον χωρισμό με την Σταύρο

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της...Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση...Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Αργυρώ Σασμός
sasmos_alphatv_official - instagram

Ο Αστέρης αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά την Αργυρώ

Μπορεί να μην είναι πολλές και συχνές οι κοινές σκηνές της Αργυρώς με τον Αστέρη στον νέο κύκλο του Σασμού, αλλά όσες φορές θα δούμε το πρώην ζευγάρι να σμίγει οι αντιδράσεις είναι απολαυστικές.

Μετά δάκρυα, που έριξαν ο ένας πλάι στον άλλον, στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9 αναμένεται να δούμε τον Αστέρη να βρίσκει την Αργυρώ στο δρόμο και να της ανακοινώνει, πως η μητέρα του ομολόγησε και πως εν ολίγοις βρέθηκε ο δολοφόνος του γιατρού, του αδερφού της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Την Μαρίνα θα την ακούτε μα@@κες!» - Το Twitter ενθουσιάστηκε με τη μετάλλαξη της σε σωστή Κρητικιά

Σασμός: Βρίσκει τον παλιό εαυτό της η Θεοδώρα; Ο άντρας που έχει στο πλευρό της το κορίτσι