Από Στέλλα Μούτσιου

Τεράστια ανατροπή θα συμβεί στους Παγιδευμένους στην πορεία, αφού ο δολοφόνος της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και αυτό θα διαλύσει την Άννα, αφού έχει άμεση σχέση με την ίδια. Αυτό θα την "τρελάνει" και θα φτάσει στα άκρα. Μόνο ο Δημήτρης θα μπορέσει να την σώσει, με τον πιο περίεργο τρόπο.

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει στο tv-24.gr, ο κολλητός φίλος της Άννας, ο Άγγελος, ένα άτομο υπεράνω υποψίας, κατηγορείται για τον φόνο της άτυχης κοπέλας, για την οποία έτρεφε έντονα συναισθήματα. Η Άννα εξοργίζεται με τον ίδιο της τον εαυτό, διότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τον άνθρωπο που είχε τόσο καιρό δίπλα της, επειδή, όμως, εκείνος προστατεύεται από τον πατέρα του, η ίδια ξεκινά να κλέβει στοιχεία, θέτωντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Παντρεύονται η Άννα και ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους;

Έτσι, ο Σταύρος βγάζει ένταλμα σύλληψης για την Άννα και ζητά από τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της. Για να καταφέρει να την βοηθήσει παντρεύονται αναγκαστικά, ώστε κανείς να μην αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της, αλλά η απόφαση αυτή προβληματίζει τον περίγυρό τους και κάνει έξαλλο τον Σταύρο, ο οποίος θα θέσει σε εφαρμογή το πανούργο σχέδιό του.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Θλίψη! Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους, ενώ οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν. Όσο η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς, η πρώτη για να μπορέσει να λυτρωθεί και ο δεύτερος για να σώσει τον αδερφό του, ο ίδιος, ο Θοδωρής είναι κλεισμένος στη φυλακή.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εκείνον, αφού γύρω του έχουν μαζευτεί εκατοντάδες εχθροί, διότι το επίθετό του είναι γνώριμο για πολλούς από τους κρατούμενους. Είναι γιος ταξίαρχου και πολλοί τον θεωρούν “βίσμα”, γι' αυτό και είναι εκνευρισμένοι μαζί του.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και δεν δείχνει σε κανέναν όσα βασανιστήρια δέχεται, όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σε καλό. Το κύκλωμα τρέμει στην ιδέα πως ο νεαρός θα λυγίσει και θα ομολογήσει και έτσι οι “ανώτεροι” διατάζουν κάποιους στη φυλακή να τον βγάλουν από τη μέση για να κλείσει η υπόθεση.

Θα δεχθεί, λοιπόν, μία φρικτή επίθεση στο κελί του, όμως θα καταφέρει να την γλιτώνει και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ο Σπύρος και ο Δημήτρης σοκάρονται από την είδηση αυτή και αγωνιούν για την τύχη του, αφού κάθε μέρα που βρίσκεται στο κελί κινδυνεύει.

Θοδωρής Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Ο Δημήτρης συλλαμβάνει την Άννα

Παγιδευμένοι: Έντρομος ο Δημήτρης! Αντιλαμβάνεται πως μπήκαν σπίτι του και...