Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την αποθέωση που γνώρισε το 2ο επεισόδιο της σειράς Φλόγα και Άνεμος στο κανάλι της ΕΡΤ, τα γεγονότα του Σαββάτου 1/10, είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να εκπλήξουν το κοινό ξανά, με αποτέλεσμα τα σχόλια να είναι ασταμάτητα. Ο Παπανδρέου ζητάει σε γάμο τη Σοφία και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή. Αργότερα, στο Βερολίνο, συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του.

Στο μεταξύ, η Κυβέλη και η Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση. Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια σε αυτή την καλλιτεχνική κόντρα; Καταιγιστικές εξελίξεις, λάθη και πάθη στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες της χώρας, δύο αντισυμβατικοί και ελεύθεροι χαρακτήρες, ο Γέρος της Δημοκρατίας και η ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, σε μια εποχή με έντονη πολιτική και πολιτιστική ζωή.

Αναλυτικά όλα όσα θα συμβούν στο 3ο επεισόδιο της σειράς Φλόγα και Άνεμος

1968 Η Κυβέλη διαπιστώνει ότι η χούντα παρακολουθεί το τηλέφωνό της. Στο εξωτερικό η Μελίνα και οι υπόλοιποι εξόριστοι οργανώνουν αντίσταση. Ο Χορν συμπαραστέκεται στην αγαπημένη του νονά. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γεώργιος έχει δίπλα του τον γιο του, Γιώργο, και τους φρουρούς της χούντας.

Η Βαλεντίνη ψάχνει να βρει τον Βλαδίμηρο. Ο Φώντας συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνάνε τις τελευταίες τους ημέρες στο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Η Όλγα προσπαθεί να βρει κάτι να τη βοηθήσει να «διαλέξει» τη ζωή.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο Παπανδρέου ζητάει σε γάμο τη Σοφία και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή. Αργότερα, στο Βερολίνο, ο Παπανδρέου συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του. Θα ικανοποιήσει, όμως, τα τολμηρά του όνειρα; Η Χρυσούλα, με την οποία είναι παντρεμένος ο Μυράτ, είναι έγκυος.

Η Κυβέλη και η Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση. Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια σε αυτή την καλλιτεχνική κόντρα; Η Κυβέλη δέχεται στο σπίτι της την επίθεση των βασιλικών, με σκοπό την εξόντωσή της, γεγονός που θα οδηγήσει τους ίδιους στο τμήμα κατηγορούμενους. Η Κυβέλη πηγαίνει στη Χίο με τον θίασό της και τον Θεοδωρίδη. Εκεί θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Παπανδρέου.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Σκόρπισε ανατριχίλα στο Twitter η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την ερμηνεία της

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έτσι έκανε και στο επόμενο, και συγκεκριμένα σε αυτό του Σαββάτου 24/9 της σειράς Φλόγα και Άνεμος. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία καθήλωσε άλλη μια φορά τους τηλεθεατές με το Twitter να παίρνει «φωτιά».

Στη σειρά εποχής της ΕΡΤ Φλόγα και άνεμος υποδύεται την Κυβέλη Ανδριανού, γυναίκα του «γέρου της Δημοκρατίας», Γιώργου Παπανδρέου και η ερμηνεία της και η προσέγγισή της στον ρόλο μας έχει καθηλώσει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έπρεπε να βρω τον τρόπο να...» - Έτσι μπήκε στο "πετσί" του ρόλου στο "Φλόγα και Άνεμος" η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Φλόγα και άνεμος: Η Κυβέλη παίρνει στα χέρια της τα ερωτικά γράμματα του Παπανδρέου - Χαώνεται σε μία διπλή ζωή