Από Πέννυ Μαστοράκου

Η νέα κωμική σειρά του Αντ1, Ποιος Παπαδόπουλος, (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο) φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τους τηλεθεατές οι οποίοι από την αρχή κιόλας του σημερινού επεισοδίου της Τετάρτης 28/9 έχουν αναπαυτεί βολικά στο Twitter και "κεντάνε" με τα επικά σχόλιά τους για τα όσα παρακολουθούν.

Όπως βλέπουμε οι μαμάδες έχουν πάρει τους κανονικού τους γιους για ψώνια, σε μία ύστατη προσπάθεια να έρθουν κοντά, και οι συνέπειες είναι καταστροφικές, και οι διάλογοι μεταξύ τους ένας και ένας. Είναι μεγαλωμένοι σε άλλους κόσμους και η συνύπαρξή τους είναι κάτι περισσότερο από απολαυστική και απόψε!

Γέλιο μέχρι δακρύων με το Ποιος Παπαδόπουλος

Η καταγωγή της πρωταγωνίστρια του Ποιος Παπαδόπουλος, Μαριάννας Τουμασάτου

Η σειρά Ποιος Παπαδόπουλος είναι η νέα φετινή ανακάλυψη του ΑΝΤ1 αφού έκανε πρεμιέρα εδώ και λίγες ημέρες και τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν πολύ δυνατά (δείτε εδώ πόσο έφτασε). Μεταξύ των ηθοποιών, η Μαριάννα Τουμασάτου κατάφερε για ακόμα μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα.

Ο πατέρας της ήταν διπλωμάτης και έτσι η Μελίνα, από μικρή ηλικία, ταξίδεψε σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Αυτό της δημιούργησε μια έφεση στις ξένες γλώσσες, αλλά ταυτόχρονα και την ανασφάλεια ότι δεν είχε μια σταθερή βάση. Μέχρι που συνάντησε τον Αρίστο. Αυτός ο επίμονος άνδρας την κέρδισε πραγματικά και παντρεύτηκαν. Παρά την στυλιζαρισμένη εξωτερική της εμφάνιση και το ότι είναι πάντα υποχωρητική στον σύζυγό της, στην ψυχή της είναι μια παραδοσιακή μάνα που πονάει για το παιδί της. Αναγνωρίζει ότι ίσως να χρειάζεται λίγη παραπάνω αυστηρότητα στην ανατροφή του, αλλά ο γιος της έχει τον τρόπο του να την τουμπάρει.

Δεν αντέχει τις εντάσεις και αποφεύγει σαν τον διάολο τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις θυμού του άντρα της. Προσέχει την εμφάνισή της, τρώει υγιεινά, γυμνάζεται και προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει αυτόν τον υγιεινό τρόπο ζωής και στον Αρίστο, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Με τη συμβίωση με τους έτερους Παπαδόπουλους αρχίζει σιγά-σιγά να νιώθει ότι το «χρυσό κλουβί» που ζει δεν της είναι αρκετό. Συνειδητοποιεί ότι έχει ταλέντα και ικανότητες που δεν έχει αξιοποιήσει. «Θαυμάζει» κρυφά την Περιστέρα, γιατί νιώθει ότι η Περιστέρα είναι πιο δυναμική και ανεξάρτητη από την ίδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σιγά μην κάτσω να δω τα μοιρολόγια του Σασμού» - Το twitter βγάζει μπροστά το ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με διαφορά

Ειρήνη Τσέλλου: Μία άλλη στο Instagram η «Εριέττα» του Ποιος Παπαδόπουλος - Οι φωτογραφίες από βραδινές εξόδους