Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι ερωτικές περιπέτειες της Αρετής στην Γη της Ελιάς, η οποία μπορεί να ξεκόλλησε από τον Στάθη αλλά έχει ακόμα άχτι την Εύα, έχουν βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την Ασπασία, η οποία θα αναγκαστεί να κλέψει τον Δημοσθένη (δείτε εδώ την απίστευτη μετάλλαξή του) προκειμένου να την βοηθήσει.

Η ίδια κλέβει λεφτά με κίνδυνο τη ζωή της και τα δίνει στην Αρετή, η οποία τυφλωμένη από τον έρωτα θέλει να βοηθήσει τον Θανάση. Έλα όμως που αυτό το μαθαίνει ο Πότης και την κρατά στο χέρι, καθώς αν το αποκαλύψει χάθηκαν και οι δυο τους!

Ο Πότης ανακαλύπτει το βρώμικο σχέδιο της Αρετής

Ο Πότης ως γνωστός λάτρης των κουτσομπολιών, τα μαθαίνει όλα και κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην αποκαλύψει την αλήθεια! Η Ασπασία τον ικετεύει τον Πότη να μην πει τίποτα για την Αρετή και τότε θα γίνει ο χαμός καθώς όπως αποδεικνύεται ο Θανάσης την κλέβει και τάζει έρωτες και...η συνέχεια στις οθόνες σας!

Γη της Ελιάς Αρετή Θανάσης

Όσο εκείνη έχει το μυαλό της στα μάγια - Ο Θανάσης «στραγγίζει» οικονομικά την Αρετή

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (30/9), ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Λίγο αργότερα συναντάει την Αρετή και ισχυρίζεται ότι τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και τη βάζει να του υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο.

Έτσι καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη (δείτε εδώ τι θα κάνει στην κόρη της), και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Ωστόσο δεν σταματάει εκεί και λίγο αργότερα προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τσακισμένη ψυχολογικά η Αθηνά στη φυλακή - Απόσπασμα από το αποψινό (28/9) επεισόδιο

Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί οι... - Σούπερ αποκλειστικό!