Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη ένα επεισόδιο το Twitter περίμενε στην γωνία (δείτε τα επικά του σχόλια στο επεισόδιο της Τρίτης 27/9) για να ξεκινήσει η αγαπημένη πλέον καθημερινή σειρά, Παράδεισος των Κυριών, την οποία δεν χάνει με τίποτα! Απόψε το επεισόδιο ήταν γεμάτο συγκινήσεις αλλά και πολλά νεύρα καθώς οι χρήστες τα έβαλαν με τον Άγη και την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς την Πολυξένη.

Πιο συγκεκριμένα ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και την εκβιάζει για να μην το δώσει στον πατέρα του, ζητώντας της ένα φιλί. Εκείνη του το έδωσε με το ζόρι με αποτέλεσμα το Twitter εμπνευσμένο από τα "γαλλικά" του Πανταζάρα ο οποίος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ στο Παρίσι, τον στόλισε!

Αντιδράσεις στο Twitter με την συμπεριφορά του Άγη

Τι χωρίζει την Βικτώρια με την Αμαλία και την ζηλεύει κάνοντας τα πάντα για να την καταστρέψει;

"Φουρτούνες" έρχονται στον Παράδεισο των Κυριών καθώς δύο πολύ έντονες προσωπικότητες της σειράς έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Ο λόγος για την Αμαλία και την Βικτώρια.

Σε τι οφείλεται, όμως, η αντιζηλεία τους; Η Βικτώρια δείχνει να φθονεί την Αμαλία για πολλούς λόγους. Όλα ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια της πρώτης, η οποία ένιωθε παραγκονισμένη σε σύγκριση με την αδερφή της, που ήταν και η μητέρα της δεύτερης.

Γι' αυτό δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία. Όμως, δεν είναι το παρελθόν της δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποία αισθάνεται ζήλεια απέναντι στη νεαρή κοπέλα. Οι δυο τους μένουν με τον Χριστόφορο, το πρώην σύζυγο της αδερφής της, ο οποίος δίνει όλη του την προσοχή στην Αμαλία και αυτό την εξοργίζει. Αυτό, λοιπόν, είναι που θα την φτάσει στα άκρα.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια κόντρα για τον Παράδεισο των Κυριών και το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος - Τι συμβαίνει με ALPHA και ΑΝΤ1

Παράδεισος των κυριών: Φουντώνουν τα συναισθήματα της - Το ερωτικό γράμμα της Αμαλίας στον Ντίνο