Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ξημερώνουν καλές μέρες για την Καλλιόπη Σταματάκη, καθώς παρότι τώρα βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα αλλά θα βγει (καθώς δεν είναι εκείνη η δολοφόνος αλλά αυτός) η μοίρα της φύλαγε ένα μικρό μυστικό, το οποίο της κράταγε κρυφό ο Αστέρης γιατί φοβόταν την αντίδρασή της, και δικαιολογημένα!

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, τα βάσανά της δεν τελειώνουν εδώ, μιας και μετά από ένα τρακάρισμα του Αστέρη, μαθαίνει πως έγινε δότης στην Αργυρώ για να τη σώσει και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Σε σοκ η Καλλιόπη στον Σασμό

Η Καλλιόπη σαν μάθει τα μαντάτα κοντεύει να χάσει το μυαλό της, καθώς θεωρεί μεγάλη τρέλα αυτή την κίνηση, και σκέφτεται πως πρέπει να αντιδράσει για να πάρει και πάλι τον έλεγχο των παιδιών της στα χέρια της, εφόσον αντιλαμβάνεται πως δεν την ακούνε και δεν την υπολογίζουν πιά. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για χάρη τους προκειμένου να τους προστατέψει!

Σασμός

Εκείνη θα κρίνει για τη ζωή της - πέφτει πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή αλλαγή έκτακτα για αυτή την εβδομάδα στα επεισόδια (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) όμως το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και οι εξελίξεις που έρχονται θα πάρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, γιατί πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την παρουσία τους κι συμπληρώνουν το παζλ στον Σασμό.

Πριν προλάβεις να πεις ότι σου μιλάμε για τον Παύλο Βρουλάκη, σε προλαβαίνουμε και σου λέμε πως δεν μιλάμε για αυτόν, αλλά για ένα πρόσωπο που θα κρατήσει στα χέρια του την μοίρα της Καλλιόπης, και από αυτό θα κριθεί αν θα μείνει φυλακή ή όχι μετά την ομολογία της για την δολοφονία του Άγγελου.

Σου είπαμε ότι δεν πρόκειται για τον Παύλο, αλλά δεν σου είπαμε πως δεν πρόκειται για ένα άτομο που σχετίζεται μαζί του! Η τύχη δεν χαμογελάει ούτε λίγο στην Καλλιόπη, καθώς στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι βρεθεί αντιμέτωπη με την εισαγγελέα, Αιμιλία Ξενάκη την οποία γνωρίζει πολύ καλά!

Η αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου και οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, γεγονός που προκαλεί τρόμο στην Καλλιόπη μιας και η μοίρα της είναι στα δικά της χέρια...

 Η Καλλιόπη πέφτει έντρομη πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Σασμού - Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά στο θέατρο