Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που όλοι βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο, υπάρχει ένα άτομο που κινεί τα πάντα και ραδιουργεί πίσω από όλους, και αν νομίζαμε πως η Αρετή είναι η μόνη που έχει σχέδια, βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπέρασμα γιατί μπροστά του είναι μυρμήγκι!

Ο Δημοσθένης από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Μάνη και την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις πληροφορίες για τον τρίτο κύκλο της σειράς) έχει φέρει θάνατο και σκορπά απλόχερα τον κίνδυνο, σε ένα όμως άτομο θα δείξει και την ευαίσθητη πλευρά του καθώς και αυτός στο τέλος της ημέρας είναι και αυτός άνθρωπος και έχει τύψεις!

Η ξαφνική "μετάλλαξη" του Δημοσθένη με την Αθηνά

Εξαιτίας του περνά στιγμές φρίκης πίσω από τα κάγκελα, σε μία δίκη που ίσως δεν την αθωώσει. Ο λόγος για την Αθηνά η οποία κατηγορείται άδικα και ο Δημοσθένης θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει μιας και είναι πνιγμένος στις τύψεις!

 Γη της Ελιάς

Την ώρα που οι μισές στην φυλακή την απειλούν, οι άλλες μισές την προστατεύουν υπό την καθοδήγησή του και η Αθηνά έχει έναν φύλακα άγγελο τον οποίο δεν γνωρίζει, και που αν μάθει πως ευθύνεται για την φυλάκισή της δεν ξέρουμε και εμείς τι θα συμβεί!

Θρήνος! Πέφτει σε κώμα και πεθαίνει ο...

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Αθηνά αφού πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο για την δολοφονία που συγκλόνισε την Μάνη και η μόνη της παρηγοριά είναι η αγάπη των τηλεθεατών που την αποθεώνουν στο Twitter.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα θα πάρουν μία ακόμη πιο τραγική τροπή για την πρωταγωνίστρια, καθώς πέρα από το γεγονός πως όλο το χωριό της γυρνάει την πλάτη, θα χάσει από τη ζωή της και ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει κοντά.

Ο Ιάκωβος, λοιπόν, έφυγε άρον άρον από τη Μάνη για την Ισπανία λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής όσο συνεχίζονται τα δραματικά σκηνικά στο χωριό, με αποτέλεσμα να απορεί μέχρι και η πρόεδρος του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη, διότι δεν εκλήθη ως μάρτυρας και ο Ιάκωβος για να υπερασπιστεί την Αθηνά.

Γη της Ελιάς

Δυστυχώς, στα επόμενα επεισόδια θα ανακοινωθεί πως ο Ιάκωβος πέθανε αφού βρίσκονταν σε κώμα για αρκετό διάστημα και η καλή του θα ενημερωθεί μέσα από την φυλακή για το γεγονός, ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Την άκουσα να λέει...» - Η Αναστασία "καίει" χωρίς έλεος με την κατάθεσή της την Αθηνά

Γη της Ελιάς: Ένα χειρουργείο θα καταστρέψει την Χάιδω - Επιστρέφει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την κόρη της