Από Στέλλα Μούτσιου

Χαμός έχει γίνει στο Twitter με την φωτογραφία που επιβεβαιώνει τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού στον Σασμό, όμως, δύο νέες φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς έγιναν viral για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Οι σκηνοθέτες έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο και αυτό γιατί πρέπει να παρατηρούν τα πάντα, ώστε να μη γίνονται λάθη και να μην εμφανίζονται πρόσωπα και αντικείμενα στο πλάνο που να σποϊλάρουν το κοινό. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και έτσι, ένα μικρό λαθάκι συνέβη και κατά την προβολή του σίριαλ.

Το σκηνοθετικό λάθος του Σασμού

Σε δύο διαφορετικές σκηνές, περνάει από πίσω η ίδια κοπέλα, ενώ υποτίθεται πως οι τοποθεσίες των ηθοποιών είναι ξεχωριστές, φανερώνοντας πως πιθανώς τα γυρίσματα να πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα, στο ίδιο μέρος και γι' αυτό να μην κατάφεραν να αποφύγουν αυτή την γκάφα.

Σασμός γκάφα

Σασμός σκηνοθετικό λάθος

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Αστέρης θα κινδυνέψει να έχει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του, ωστόσο η Αργυρώ θα είναι αυτή που θα του σώσει τη ζωή.

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Παραλίγο θρήνος στον Σασμό - Ανατινάζουν τους Σταματάκηδες

Σασμός - αποκλειστικό: Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια του Αντώνη