Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Εγκέφαλος να έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Πετράν, ωστόσο δεν είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο χωριό της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Η Βαλέρια έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να μπορέσει να πείσει τον παπά να συνεργαστεί.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/9) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 18

Ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το… «τελευταίο βράδυ» του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν, ενώ ο Πετράν, που μαθαίνει πως τα λεφτά των Πλατανιωτών τα κρύβει η Μάρμω στο σπίτι της, ετοιμάζεται να τα κλέψει.

Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης το ‘χουν βάλει σκοπό ζωής να ξεπεράσουν τη Χρύσα και η γιατρέσσα μας δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη με τίποτα. Γνώμη δεν αλλάζει ούτε ο Σίμος όμως, που είναι αποφασισμένος να χωρίσει τα τσανάκια του με την Τούλα αν δεν αρχίσει να τον σέβεται… όπως του αξίζει!

Κι ενώ η Βαλέρια στήνει μια fake αυτοκτονία για να φέρει τον παπά με τα νερά της, η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη και ο Τυμπανιστής μαθαίνει πού βρίσκεται το αυθεντικό αβγό… από σπόντα!

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 19ο. Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι, και ο Σώτος, που προσπαθεί να του εξηγήσει πως... δεν είναι αυτό που νομίζει, κάνει την «παπάγια» μας έξαλλη. Κι ενώ η Σύλβια πάνω στα νεύρα της παίρνει τα βουνά, ο Σίμος απαιτεί από τον Παναγή να πάρει θέση στον πόλεμο με το κοινόβιο και οι δυο φίλοι καταλήγουν... από δυο χωριά χωριάτες.

Η Βαλέρια θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο με τη βοήθεια του παπά μας, που κινδυνεύει να βγει από αυτόν μια και καλή, με τόσα πάρε δώσε με τη βελζεβούλα. Την ίδια ώρα, στο κοινόβιο, ο Πέτρος και ο Τυμπανιστής κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα βρει πρώτος το πολύτιμο αβγό, μόνο που η τύχη για μια ακόμα φορά δεν είναι με το μέρος τους... Η Σύλβια επιστρέφει πάνω στην ώρα και πιάνει τη Βαλερίτα στα πράσα, έτοιμη να βάλει χέρι στο πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ!

Επεισόδιο 20ό. Το πολύτιμο αβγό μας βρίσκεται κομμένο στα δύο και οι νέες «ιδιοκτήτριες» αποχωρούν η καθεμιά με το μισό της, αφήνοντας τον Σώτο και τον Πετράν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το νέο διαδίδεται γρήγορα στο χωριό και όλοι εύχονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι του θησαυρού, με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία. Το νέο φτάνει και στο Φωτεινό όμως, όπου η μάνα του Τζίμη ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τους Πλατανιώτες για όσα κάνανε στον γιο της. Η Κατερίνα, πάλι, ετοιμάζεται να κάνει τον Τζώρτζη υπεύθυνο άνθρωπο και επιστρατεύει όση υπομονή διαθέτει μαζί με ένα... σκυλάκι. Ο Κανέλλος περνάει το στάδιο της κατάθλιψης και είναι απαρηγόρητος, την ώρα που η Χρύσα είναι αγχωμένη, αφού δεν έχει πια πελατεία στο καφενείο. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος, όταν μάθει τι έγινε με το πολυπόθητο αβγό του και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Τυμπανιστή, που έχει μάθει... μεγάλα μυστικά;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Δεν παίζει κανείς με τα τελεσίγραφα της Μαρμώς - Ξεκινάει πόλεμος στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έρχεται σύλληψη στο χωριό - Στα χέρια του Χαραλάμπη ο παπάς